Marketing Report
Disney+ op Telenet-box

Disney+ op Telenet-box

Disney+ is voortaan bij Telenet beschikbaar op de Telenet TV-box. Daarmee breidt Telenet zijn palet aan beschikbare diensten uit. Streamz, Netflix en Amazon Prime Video zijn al beschikbaar.

Voor Disney+-abonnees is het mogelijk met bestaande inloggegevens gebruik te maken van de Telenet-decoders. Potentiele abonnees kunnen direct via Telenet abonnee worden. Eerder had Walt Disney Company een soortgelijke overeenkomst gesloten met Proximus.

Christophe Dejaeghere, Product Manager bij Telenet: "Dankzij de toevoeging van Disney+ maken we een serieuze vooruitgang in onze missie om klanten de ultieme kijkervaring te bieden, met gebruiksgemak en kwaliteit als onze topprioriteiten. Zo wordt het super eenvoudig om via de Telenet TV-box je favoriete films en series te vinden en je Disney+-abonnement moeiteloos te bestellen, beheren en betalen.”

Disney+ werd in september 2020 gelanceerd  in België en biedt producties van onder meer Walt Disney, Pixar, Marcvel, Star Wars, National Geographic en Star.

Bart Verhoeven, Director Affiliate Distribution bij The Walt Disney Company Benelux: "Bij The Walt Disney Company werken we voortdurend aan de best mogelijke consumentenervaring. Dankzij deze samenwerking met Telenet kunnen consumenten eenvoudig genieten van de streamingdienst Disney+ via het tv-platform, de producten en diensten van Telenet. Het is een fantastische volgende stap in onze langdurige strategische samenwerking.”

www.disneyplus.com

www.telenet.be

Subscribe to our newsletter