Marketing Report
Duke & Grace en Make Sense voortaan Springbok

Duke & Grace en Make Sense voortaan Springbok

De bureaus Duke & Grace en Make Sense heten vanaf heden Springbok. Beide bureaus waren al onderdeel van Springbok en zullen met de naamswijziging volledig integreren onder deze gezamenlijke vlag. Ook het Amsterdamse bureau Dawn zal vanaf heden de naam Springbok voeren.

De bureaus Duke & Grace en Make Sense, die nu Springbok worden, verhuizen samen naar een kantoor in het hart van Gent. Dit versterkt de slagkracht voor klanten aanzienlijk, aangezien zij nu nog beter kunnen profiteren van de synergie die ontstaat door het samenvoegen van Duke & Grace’s creativiteit en digitale expertise, met de duurzaamheid expertise van Make Sense.

Springbok heeft ook vestigingen in Mechelen (hoofdkantoor), Brussel, Amsterdam en Den Bosch. In totaal werken er meer dan 360 slimme strategen, dataspecialisten, tech-experts en creatieve geesten. Merken zoals Bridgestone, Ethias, Harman, Jumbo, Renault en Vattenfall vertrouwen al op Springbok voor ondersteuning bij positieve groei.

Om het merk Springbok opnieuw te duiden is gekozen voor een rebranding en een gewijzigde beeldtaal. Deze verwijst naar de natuurlijk water-rimpeling om het ripple-effect te duiden.

Sammy Colson, CEO van Springbok: “Door alle bureaus onder dezelfde naam te laten opereren onderstrepen we onze gezamenlijke missie. De combinatie van onze technische en creatieve oplossingen versnelt duurzame groei en levert doeltreffende resultaten op.

Bij Springbok zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze oplossingen beter, sneller, slimmer en duurzamer te maken. De samensmelting van expertises is een stap voorwaarts in onze missie om een betere toekomst te creëren via positieve groei.”

 

www.springbokagency.com  

www.dukeandgrace.com

www.wecanmakesense.com

Subscribe to our newsletter