Marketing Report
[Marketing Report Cannes 2024] Frederik Braem en Kim Temmerman: Brightfish biedt meer bioscoopreclame dan alleen op het scherm

[Marketing Report Cannes 2024] Frederik Braem en Kim Temmerman: Brightfish biedt meer bioscoopreclame dan alleen op het scherm

New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report.

We spreken Frederik Braem en Kim Temmerman van Brightfish. Frederik: "We zijn het grootste bedrijf in bioscoopreclames uit België en hebben ongeveer 85 procent van de markt in handen. Reclames op het scherm, naast het scherm en in de lobby's." 

Kim: "Steeds meer merken zijn op zoek naar een 360-graden activatie, waarbij wij meer experience bieden dan alleen het on-screen verhaal. We bieden bijvoorbeeld product placement, samping, maar ook events en creatief omgaan met schermreclame. Op die manier proberen wij alle touch points in de bioscoop te raken."

Frederik: "In augustus doen we een product pre-show; een creatieve take-over van onze hele reclameband in de bioscoop, waarbij er interactie is met de bezoekers aan de hand van spelletjes met het publiek."   

Luister het interview hier: 

N

www.brightfish.be

OranjeBitterBallenBorrel – meld je gratis aan!

De OranjeBitterBallenBorrel is onze geweldige afsluiting van Cannes 2024. Op donderdag 20 juni in en bij het café van de Embassy of Dutch Creativity. De OranjeBitterBallenBorrel begint om 18:00 uur en valt daarmee samen met het laatste uur uitzending van Marketing Report Radio vanuit Cannes. Meld je hier GRATIS aan.

www.canneslions.com

www.newbusinessradio.nl

Subscribe to our newsletter