Marketing Report
[Marketing Report Cannes 2024] Loic Maritte en Jari Tuyaerts (MediaMarkt BE) over inzenden voor de Young Lions

[Marketing Report Cannes 2024] Loic Maritte en Jari Tuyaerts (MediaMarkt BE) over inzenden voor de Young Lions

New Business Radio zendt een week lang uit vanaf Cannes Lions - het grootste reclamefestival op aarde. Iedere dag ontvangen we toonaangevende gasten uit de wereld van media en marketingcommunicatie. De uitzendingen zijn dagelijks live te beluisteren en als podcast op de website van Marketing Report.

We spreken Loïc Maritte en Jari Tuyaerts (MediaMarkt BE): "We zijn hier voor een Young Lions, een subcompetitie van de Lions gericht op jonger publiek. Uit België wordt dit gestuurd vanuit Brightfish. We hebben een preselectie en cases moeten maken en van daaruit zijn er un zeven categorieën teams afgevaardigd naar Cannes, om nog eens hetzelfde te doen - maar in plaats van een week in 24 uur tijd en dit te presenteren aan een jury."  

Luister het interview hier: 

 

www.mediamarkt.be

OranjeBitterBallenBorrel – meld je gratis aan!

De OranjeBitterBallenBorrel is onze geweldige afsluiting van Cannes 2024. Op donderdag 20 juni in en bij het café van de Embassy of Dutch Creativity. De OranjeBitterBallenBorrel begint om 18:00 uur en valt daarmee samen met het laatste uur uitzending van Marketing Report Radio vanuit Cannes. Meld je hier GRATIS aan.

www.canneslions.com

www.newbusinessradio.nl

Subscribe to our newsletter