Marketing Report
[Marketing Report Radio] Charlie Hemmes over de spellen van 999 Games

[Marketing Report Radio] Charlie Hemmes over de spellen van 999 Games

Charlie Hemmes is marketingmanager bij 999 Games. Te gast bij Marketing Report Radio op New Business Radio vertelt ze over de spellenmarkt in Nederland en België.

Charlie Hemmes: “We willen zoveel mensen inspireren een spel te spelen en daarvoor de drempel zo laag mogelijk te maken. We zijn een Nederlands bedrijf en richten ons op de Nederlandstalige markt, dus we zijn ook actief in Vlaanderen. We zijn groter dan Hasbro en Mattel in de speelgoedmarkt en marktleider bij bordspellen. Tijdens de lockdowns hebben veel mensen spellen ontdekt en ook ontdekt dat ze goed tussendoor gespeeld kunnen worden. Ze zijn voordelig geprijsd en ook leuk om als cadeau te geven. We hebben bijvoorbeeld een carrousel ontwikkeld waarbinnen de spellen als een soort wenskaarten uitgestald kunnen worden in de winkel.”

Luister dit interessante interview hier:

Luister hier de volledige radio-uitzending van 19 juli 2022 terug:

Meer podcasts over marketing vind je hier: marketingreport.nl/podcast. Marketing Report is iedere derde dinsdag van de maand te horen op New Business Radio van 18:30 tot 20:00 uur.

Marketing Report Radio is een initiatief van Media Meetings & Magazines en Mediabureau ZIGT en wordt mede mogelijk gemaakt door De Combinatie van Factoren.

Gedrag beïnvloeden met creativiteit. Niet op gevoel, maar op basis van gedragspsychologie en ervaring met grote merken. Dat is wat wij doen. Digital, social, winkelvloer of massamediaal. Zodat jouw doelgroep in beweging komt. Niet voor niets zit ACT in onze naam en in ons DNA.

Lees ook:

[Marketing Report Radio] Fleur van Zandbeek over pionieren in contentmarketing

[Marketing Report Radio] Christiaan van Dijk (ZIGT) over het Nationaal Media Onderzoek en de advertentiemarkt

[Marketing Report Radio] Marcel Belt over The Green Soap Company

[Marketing Report Radio] Ben Verleg over Gevleugeld Leiderschap

 

Subscribe to our newsletter