Menuez International aan de slag voor Compass Group Belgium

Menuez International aan de slag voor Compass Group Belgium

Compass Group België heeft per 1 juni alle gepersonaliseerde en standaard communicatie- en marketingmiddelen bij Menuez International ondergebracht. Met een Brand Management Platform, inclusief marketingkalender, webshop en beeldbank, zal Menuez het hoofdkantoor en alle 260 cateringlocaties (bedrijven, onderwijs- en zorginstellingen) ondersteunen bij het vergroten van de merkzichtbaarheid op locatie en het bewaken van de professionele uitstraling en uniformiteit.

De toekomst van de catering vormgeven 

Aurélie Capouillez, Marketing & Communication Manager bij Compass Group Belgium: "Het was altijd een enorme uitdaging om voor al onze 260 locaties de promotiematerialen te maken en op te leveren. Daarnaast wilden we intensiever gaan werken met marketingcampagnes die we landelijk konden uitrollen. Hier hadden we een tool voor nodig die multifunctioneel inzetbaar moest zijn en uit te breiden met nieuwe wensen en ideeën. We zochten een tool waarmee we onze locaties konden ondersteunen op het gebied van promotie, merchandise en campagnes, waarbij we zelf niet te veel handling zouden hebben. Daarnaast wilden we een omgeving creëren waar de locaties online terechtkunnen in een beeldbank vol met foto’s en documenten waarmee we hun eigen marketingactiviteiten zo gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Het Brand Management Platform van Menuez biedt dat allemaal."

Ingebouwde marketingkalender en webshop

Geerteke Verbaten, oprichter Menuez International: "Met het Brand Management Platform dat wij voor de Compass Group Belgium hebben ontwikkeld, kan Compass professionaliseren. Menuez ontzorgt door automatisering en bewaakt de huisstijl. Zo kan Compass grip houden op alle locaties én ondersteuning geven aan alle locaties. We bieden meer overzicht,  inzicht, gemak en flexibiliteit, terwijl het hoofdkantoor meer zicht krijgt op het totaal van alle lokale marketingactiviteiten. Door dit centraal inzichtelijk te maken, kan Compass alle communicatieactiviteiten optimaal op elkaar afstemmen voor een maximaal effect."

www.menuez.nl

www.compass-group.be

Subscribe to our newsletter