Marketing Report
Overname Belgisch marketingbureau Happiness door Only creative entrepreneurs

Overname Belgisch marketingbureau Happiness door Only creative entrepreneurs

Het Belgische marketingbureau Happiness is onderdeel geworden van Only creative entrepreneurs. Dit is het eerste bureau buiten Nederland dat zich aansluit bij Only en zal de basis vormen voor de community in België. 

Happy match

Frans de Vries, CEO van Only creative entrepreneurs: "We zijn erin geslaagd om de afgelopen jaren in Nederland een sterk ecosysteem op te bouwen waarin de verschillende expertises van alle creative entrepreneurs bij elkaar komen. Hierin bewijzen we dat één plus één meer dan twee is. Nu is het tijd om ons dienstenaanbod ook in België te verdiepen en te verbreden. Wij hebben veel zin om samen met Happiness te bouwen aan Only in België."

Karen Corrigan, oprichtster en CEO van Happiness: "Het wordt in onze sector alsmaar belangrijker om een brede dienstverlening aan klanten te kunnen bieden. Samen met onze eerdere investeerder Tilleghem hebben we hier de eerste stappen voor gezet, onder andere met de oprichting van Happiness Amsterdam en de overname van Tomorrow Agency, een niche speler in employer branding. Door de samenwerking met Only kunnen we onze consolidatie- en diversificatiestrategie voortzetten. Het track record en ecosysteem van Only enerzijds en onze creatieve en culturele sterktes anderzijds zorgen voor mooie kansen in zowel België als Nederland. Met andere woorden: niets verandert, alles wordt beter."

Happiness blijft onder de huidige naam en vanaf de bestaande locaties opereren.

www.only.nl

www.happiness-anywhere.com

Subscribe to our newsletter