Marketing Report
Play Media lanceert misdaadzender Play Crime news

Play Media lanceert misdaadzender Play Crime

Play Media lanceert op 19 januari 2024 de themazender Play Crime, een zender waar 24 uur per dag, 7 dagen per week misdaadseries en misdaadfilms te zien zijn. De zender komt naast Play4 (zender die kijkers wil raken, verrassen en prikkelen met aanstekelijke, gedurfde en aanstekelijke programma’s), Play5 (met bingewaardige fictie), Play6 (met actieseries, reality en blockbusters) en Play7 (met lifestyle-reality).

Jeroen Bronselaer, CEO van Play Media: “We zijn heel erg blij met deze nieuwe telg in de Play familie. Crime is al jaren een ijzersterke brand binnen onze zendergroep. Jaren geleden introduceerden we het genre in Vlaanderen door populaire reeksen als CSI naar hier te halen.

Sindsdien is crime altijd een sterkhouder binnen ons zenderaanbod gebleven: zowel bij GoPlay als bij onze andere Play zenders merken we al heel lang dat crime het erg goed doet. Een reden te meer om ons uitgebreide en kwalitatieve crime aanbod nu heel duidelijk te bundelen binnen Play Crime, zodat de kijker de weg naar zijn favoriete genre in één oogopslag vindt. Met Play Crime gaan we met een heel duidelijk en toegankelijk verhaal naar de kijker, het wordt dé zender bij uitstek voor de liefhebbers van het crime-genre.”

Play Crime zal in Vlaanderen en Brussel te zien zijn via Telenet en Proximus alsmede via GoPlay, de gratis streaming van Play Media. De reclame voor de Play Media-zenders wordt verkocht via Ads&Data.

Concurrent DPG Media lanceerde in januari 2023 naast VTM, VTM2, VTM3 en VTM4 de themazender VTM Non Stop Dokters. Play Media is onderdeel van Telenet (Liberty Global).

www.playmedia.be

 

Subscribe to our newsletter