Marketing Report
Springbok aan de slag voor MyFamily news

Springbok aan de slag voor MyFamily

Na een uitgebreid selectieproces kiest de tweede grootste particuliere uitbetaler van het Groeipakket in Vlaanderen voor Springbok. Het bureau zal de komende jaren de strategische, creatieve en media-aanpak voor MyFamily verzorgen.

Na een competitie waarbij 15 agency's zich kandidaat stelden, won Springbok in de laatste ronde van drie andere bureaus. MyFamily vroeg om een louter digitale aanpak.

Bruno Van de moortel, Head of Marketing bij MyFamily: “MyFamily staat voor boeiende uitdagingen en daar hoort een nieuwe strategische aanpak bij. Uiteindelijk hebben wij voor Springbok gekozen omdat ze de juiste balans hebben aangeboden tussen creativiteit en een verfrissende digitale strategie.”

Jeroen Huys, Managing Director bij Springbok: "De combinatie van digitale en creatieve uitdagingen zijn helemaal ons ding. We waren meteen gemotiveerd door de pitchvraag van MyFamily om niet alleen een nieuwe creatieve manier te zoeken om toekomstige ouders te bereiken, maar ook om MyFamily zo te positioneren dat ze heel dicht bij hun doelgroep staan”.

De samenwerking tussen MyFamily en Springbok start op 1 oktober.

www.springbokagency.com

www.myfamily.be

Subscribe to our newsletter