Marketing Report
Streamz versterkt samenwerking met Studio 100

Streamz versterkt samenwerking met Studio 100

Het Vlaamse streamingplatform Streamz heeft zijn samenwerking met Studio 100 uitgebreid.

Vanaf juli 2023 zal er 600 uur aan series, films en live shows van Studio 100 te zien zijn op Streamz. Dat gaat van de recente Studio 100 reeks nurdys, tal van films en live shows tot nostalgische reeksen zoals Spring.

Bart De Groote, CEO van Streamz: "We zijn heel blij om opnieuw tot een sterk partnership te komen met een belangrijke entertainment partner in de Vlaamse markt. Dit past volledige binnen de strategie van Streamz: hét referentieplatform zijn voor sterke lokale content, nu ook voor de allerkleinsten."

Deze vernieuwde samenwerking volgt op het structurele partnership dat Streamz en Studio 100 in september 2022 aankondigden. De series en films van Studio 100 zijn de publiekslievelingen in de kidszone van Streamz.

Bumba is de absolute favoriet, met Bumba - Bravo Babilu als best bekeken titel. Op de tweede plaats staat Kabouter Plop en op de derde plaats vinden we Mega Mindy. Vanaf juli 2023 zullen deze drie favorieten worden aangevuld met recente titels, films en live shows van onder andere K3, Piet Piraat, Maya de Bij en nog veel meer.

Ook voor (jong)volwassenen is er een uitgebreid aanbod. Streamz brengt reeksen en films zoals Spring, Wizzy & Woppy, Amika, Anubis en het pad der Zeven Zonden en de klassieke films van Pippi Langkous uit de jaren '70.

Anja Van Mensel, CEO Studio 100 Benelux: "We zijn bijzonder blij dat we onze samenwerking met Streamz verder kunnen uitbreiden. Lokale verankering is voor Studio 100 heel belangrijk, want we blijven inzetten op het vertellen van verhalen van bij ons. Met Streamz hebben we dan ook de ideale partner om onze magie naar het publiek te brengen."

In de aparte kidszone van Streamz kunnen kinderen veilig en reclamevrij genieten van hun favoriete kinderreeksen. Het huidige aanbod omvat al een uitgebreide selectie van zowel bekende internationale als lokale titels en gezichten.

Naast dit aanbod is Studio 100 ook actief met de tv-zender Studio 100 TV voor klanten van Telenet en Proximus.

De streamingdienst Streamz is in handen van Telenet en DPG Media.

www.studio100.com

www.streamz.be

 

Subscribe to our newsletter