Marketing Report
Tomas Sweertvaegher enige Belgische jurylid bij WARC Awards news

Tomas Sweertvaegher enige Belgische jurylid bij WARC Awards

Tomas Sweertvaegher, Strategisch Directeur bij Springbok, vertegenwoordigt als enige Belgische jurylid de Belgische creatieve sector bij de prestigieuze WARC Effectiveness Awards in de categorieën Instant Impact en Long-term Growth (in totaal zijn er elf categorieën). De voltallige jury is deze week bekendgemaakt.

De met vijftien Effies bekroonde strateeg en ervaren jurylid, laat weten: "Ik voel me zeer vereerd om als enige Belgische jurylid de Belgische creatieve sector te vertegenwoordigen bij de toonaangevende WARC Effectiveness Awards. Het is een geweldige kans om samen te werken met een panel van experts uit de industrie en de beste campagnes te beoordelen die echte impact hebben gehad op lange termijn groei. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan deze internationale erkenning van creativiteit en effectiviteit."

Als Strategisch Directeur bij het brandtech bureau Springbok, dat opereert op het snijvlak van purpose, tech en creativiteit, richt Sweertvaegher zich op het ontwikkelen van effectieve merkcommunicatie, gedragsverandering en prestatiegerichte strategieën voor een breed scala aan nationale en internationale klanten.

WARC

De WARC Awards for Effectiveness zijn uitgebreid van zes naar elf categorieën, met toevoeging van vijf categorieën uit de oude WARC Media Awards. Nieuwe categorieën voor 2023 zijn: Path-to-Purchase, Channel Integration, Channel Pioneer, Partnerships & Sponsorships en Use of Data.

Inzenden kan voor iedereen en zijn gratis toegankelijk tot 29 maart aanstaande en de winnaars zullen tijdens Cannes Lions in juni dit jaar bekend worden gemaakt.

www.springbokagency.com

www.warc.com

 

 

 

Subscribe to our newsletter