Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een BI Developer (Backend Qlik Development)

[Vacatures] DPG Media zoekt een BI Developer (Backend Qlik Development)

DPG Media is per direct op zoek naar:

BI Developer (Backend Qlik Development)

Ben jij een gepassioneerde BI Developer die klaarstaat om onze backend Qlik SQL-ontwikkeling te revolutionaliseren? Heb jij een voorliefde voor data en zet je deze graag om in krachtige inzichten? Dan ben je de perfecte kandidaat voor ons BI Digital Team!

Ons team is verantwoordelijk voor de rapportering en analyse van digitale advertentiedata, levert inzichten hoe de page- en video views van onze platformen zich vertalen naar advertentiecapaciteit en hoe we deze vermarkten. We gebruiken verschillende databronnen en zoeken iemand die in staat is om de complexiteit hiervan te beheersen en te optimaliseren.

Functievereisten

De essentie van de functie is dat je de verantwoordelijkheid hebt voor de backend-ontwikkeling van Qlik-dashboards gericht op digitale advertising data. Dit betekent dat je logica uitschrijft en implementeert en databronnen samenbrengt om een solide backend te creëren. Je denkt actief mee over hoe processen beter en efficiënter kunnen. Je voegt waarde toe door robuuste en betrouwbare datastromen te creëren, wat essentieel is voor het ontwikkelen van inzichtelijke en bruikbare dashboards. Dankzij jouw expertise zullen onze dataflows efficiënter en betrouwbaarder zijn, wat de kwaliteit van onze dashboards verbetert wat onze analyses scherper en besluitvorming eenvoudiger maakt..

Dit doe je door verder ook:

 • Actief bijdragen aan het continu verbeteren van scripts en processen.
 • Implementeren van automatische systemen voor data monitoring & data quality

Functieprofiel

 • Ervaring in SQL development.
 • Proactieve houding in het optimaliseren van processen.
 • Sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.
 • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
 • Bereidheid om samen te werken met internationale teams.
 • Achtergrond in Business Intelligence, Data Science of een relevant veld.
 • Kennis van Qlik of andere dashboarding tools is een plus.

Aanbod

 • Een dynamische en innovatieve werkomgeving.
 • Mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.
 • Competitief salaris en uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Flexibele werkuren en thuiswerkmogelijkheden.
 • Toegang tot de nieuwste technologieën en tools.

Wie zijn wij?

Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in hét toonaangevende mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een top team van collega’s bovenop. Collega’s die bruisen van energie en gebeten zijn door het creëren van media van hoogstaande kwaliteit. Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de media vibes hangen overal.

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

Solliciteren

Ben jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme creatieve bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Solliciteer hier en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

www.dpgmedia.nl

Subscribe to our newsletter