Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Digital Marketeer B2B

[Vacatures] DPG Media zoekt een Digital Marketeer B2B

DPG Media is per direct op zoek naar:

Digital Marketeer B2B

Het B2B Marketing & Insights team zoekt een Digital Marketeer die ons team kan versterken. Je combineert strategisch denken met creatieve en datagedreven vaardigheden en weet praktisch de zaken aan te pakken. Je slaagt erin om een vertaalslag te maken van de marketingdoelstellingen van onze klanten naar oplossingen, merken en concrete marketingcommunicatie-acties.

Als Digital Marketeer B2B bij DPG Media ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën die onze klanten helpen hun doelstellingen te bereiken. Je analyseert data, optimaliseert marketingkanalen en zorgt voor een naadloze klantbeleving doorheen de customer journey.

Functievereisten

In deze rol verzamel je data en inzichten over onze klanten en hun noden en vertaal je deze naar effectieve marketingstrategieën. Je monitort dagelijks de prestaties van verschillende marketingkanalen en voert optimalisaties door. Je ontwikkelt marketingplannen op basis van trends en marktinzichten en voert deze van begin tot eind uit. Na afloop van campagnes evalueer je de resultaten en rapporteer je deze aan interne stakeholders.

Dit doe je door verder ook:

 • Go to market is voor jou geen Buzzword: jij hebt concrete ervaring met het in de markt zetten van oplossingen en services.
 • Je werkt steeds vanuit een client-centric denken en zet daarbij de digitale customer journey voorop, waarbij je de meerwaarde van andere media types goed begrijpt om tot een sluitend communicatieplan te komen.
 • Beheer, structurering en opvolging van (marketing communicatie) projecten hebben voor jou geen geheimen. Van het opbouwen van een overzichtelijk jaarplan tot een detailplanning en budgetbeheer.
 • Je bent pas tevreden als de klant tevreden is. Analyses en rapportering hebben voor jou geen geheimen, en gaat steeds op zoek naar nieuwe inzichten om de communicatie en activaties te verbeteren.
 • Je gaat steeds op zoek naar synergiëen op het vlak van marketing automation om een doelgroep gericht en op het juiste moment aan te spreken.
 • Je vindt het vanzelfsprekend om nauw contact te houden met je collega’s van de sales teams: je weet hen gericht te adviseren met je insights. Ook hier komt je market intelligence aanpak van pas.
 • Je weet ook hoe mensen mee te nemen in een verhaal: van het geven van sterke presentaties, tot een sterke onderhalingspartner zijn rond de tafel. Je kent de kneepjes van het vak

Functieprofiel

 • Minimaal 5 jaar ervaring in digitale marketing.
 • Je hebt een uitstekend begrip van marketingprincipes en de vaardigheid om deze hands-on om te zetten in effectieve en impactvolle communicaties.
 • Sterke expertise in de mediawereld, waardoor je de juiste klemtonen kan leggen bij verschillende doelgroepen en een waardevolle sparringpartner bent voor onze B2B-organisatie.
 • Ervaring met stakeholder management, zowel intern als extern, en de vaardigheid om projecten efficiënt te beheren.
 • Je bent vertrouwd met CRM en e-mail tooling (zoals Pardot), CMS-systemen, en hebt bewezen ervaring met Google Ads & Analytics.
 • Sterk time management om ervoor te zorgen dat deadlines worden gerespecteerd.
 • Een combinatie van strategisch denken en hands-on mentaliteit.
 • Je mening wordt ondersteund door data en inzichten, en je communiceert vlot in Nederlands, Frans en Engels.
 • Je bent een teamspeler die verandering omarmt en effectief samenwerkt met collega's.

Aanbod

Bij DPG Media werk je in een dynamisch mediabedrijf vol enthousiaste collega's. Creativiteit en innovatie zitten in ons DNA, en we moedigen jou aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris met uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden en hebt de kans om te groeien in een stimulerende werkomgeving. Je wordt verwelkomd in een gemotiveerd team, met Vilvoorde als jouw uitvalsbasis.

Wie zijn wij?

Deze opportuniteit biedt je een fantastische job in het toonaangevende mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een topteam van collega's bovenop. Collega's die bruisen van energie en gepassioneerd zijn door het creëren van media van hoogstaande kwaliteit. Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de mediavibes hangen overal.

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons welzijns- en flexwerkbeleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

Solliciteren

Ben jij klaar om je talenten te benutten in een creatieve en bruisende omgeving? Solliciteer hier en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bij DPG Media is iedereen welkom, ongeacht je achtergrond en voorkeuren.

www.dpgmedia.nl

Subscribe to our newsletter