Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Voetbaljournalist -Nieuwsblad

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Voetbaljournalist -Nieuwsblad

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Voetbaljournalist -Nieuwsblad

Want wie we nodig hebben,

is een volbloed nieuwsjager die het nieuws op een heldere en verhelderende manier kan verwoorden. Begin je al volop te dromen als je dit leest? Lees dan aandachtig verder, want het wordt alleen nog maar beter! 

Wat op je CV staat,

is belangrijk, maar lang niet het enige waar we belang aan hechten. Minstens even essentieel zijn jouw rake pen, jouw neus voor originele invalshoeken en jouw innovatieve manieren om voetbalnieuws te brengen die ons enorm aanspreken. Je bent bovendien niet te beroerd om je ideeën en je aanpak te delen met je collega’s. Een echte ploegspeler dus. Maar natuurlijk mag in deze functie jouw grote passie en enthousiasme voor sport niet ontbreken. 
Je grote passie en kennis over diverse sporten, dát vinden we een troef, net als je stressbestendigheid en je gave om out of the box te denken. Onregelmatige werkuren, weekendwerk: it is part of the job. Hoeven we jou niet te vertellen. 

Wat krijg jij van ons terug?

Zoals wij geloven in de eigenheid van al onze merken, zo geloven wij ook in de eigenheid en de persoonlijkheid van al onze mensen. Bij Mediahuis gaat het daarom niet enkel over je job, maar ook over je groei- en loopbaanmogelijkheden. Naast de basics (een goed salaris, extralegale voordelen, enz.) zetten wij vooral in op een fijne werkomgeving, een flexibele organisatie (thuiswerken, glijtijden) en permanente opleidingsmogelijkheden. Mediahuis is méér dan een werkgever, net zoals jij méér bent dan de tekst op je cv. Meer uitleg over onze troeven kan je hier vinden. Onze bedrijfscultuur en sfeer kan je opsnuiven op onze verschillende social media kanalen InstagramFacebook en LinkedIn

Nu is het aan jou!

Waag je je kans of blijft het bij dromen? Lijkt de functie van Voetbaljournalist jou op het lijf geschreven, aarzel niet en solliciteer via onderstaande knop. Kennismaken kan geen kwaad. Beantwoord je niet volledig aan dit profiel, maar ben je echt gemotiveerd om een volgende stap in je carrière te zetten? Kom toch eens met ons praten! 

Interesse? Solliciteer hier.

www.mediahuis.be

Subscribe to our newsletter