Marketing Report
ZIGT neemt digital agency BossData over news

ZIGT neemt digital agency BossData over

Een nieuw overnamejaar is begonnen. Dit jaar wordt afgetrapt door ZIGT.

ZIGT neemt BossData over, een digital agency in Antwerpen met 35 digitale experts. Deze strategische zet is bedoeld om de expertise en dienstverlening van ZIGT op het gebied van digitale media verder te versterken en klanten een nog breder scala aan geïntegreerde oplossingen te bieden.

De samenwerking met BossData, dat een bewezen staat van dienst heeft op het gebied van innovatieve digitale strategieën, contentcreatie, data en online campagnebeheer, markeert een belangrijke mijlpaal voor ZIGT. Door de krachten te bundelen, streven beide bedrijven ernaar de digitale media-ervaring voor klanten naar een hoger niveau te tillen en zich aan te passen aan de snel evoluerende behoeften van de markt.

Innovatieve benadering

Deze overname is het resultaat van een gedeelde visie dat het bundelen van de krachten zal resulteren in een krachtige synergie. ZIGT, met haar gevestigde positie in de mediabranche, zal profiteren van de innovatieve benaderingen en digitale knowhow van BossData. En BossData zal haar klanten een diverser scala aan media-oplossingen kunnen aanbieden. Samen streven ze naar een holistische aanpak voor mediaplanning en digitale strategie, waardoor klanten toegang krijgen tot uitgebreide en geïntegreerde oplossingen.

Digitale expertise

Voor bestaande en toekomstige klanten van ZIGT betekent deze overname een verbeterde mogelijkheid om hun boodschap op doeltreffende wijze via diverse mediakanalen te verspreiden. De integratie van nog meer digitale expertise zal resulteren in innovatieve campagnes die de beoogde doelgroepen op nieuwe en impactvolle manieren bereiken.

Full-service mediabureau

Met deze overname verstevigt ZIGT haar positie als een full-service mediabureau dat voorop loopt in het digitale domein. Beide bedrijven zijn verheugd over de gedeelde visie op de toekomst van media en zijn vastbesloten om samen te werken aan het leveren van hoogwaardige, geïntegreerde diensten aan hun huidige en toekomstige klanten.

Jenoff Van Hulle, Performance Director ZIGT: "Deze strategische zet is niet alleen een uitbreiding van onze portefeuille, maar ook een krachtige stap voorwaarts in het leveren van ongeëvenaarde digitale ervaringen voor onze klanten. We zijn vastbesloten om de synergie tussen onze organisaties te benutten en de norm te zetten voor innovatie in digitale marketing."

Matthias Laqueur, Founding Partner BossData: "Het samengaan van BossData en ZIGT creëert een synergie die de algehele effectiviteit van marketinginspanningen aanzienlijk versterkt. Wij geloven sterk in de toegevoegde waarde van deze samenwerking, waarbij de strategische benaderingen van beide entiteiten naadloos samenvloeien. Bovendien stelt dit onze teams in staat om te profiteren van de voordelen van nieuwe kennis en expertise. De uitwisseling van inzichten en best practices tussen de twee disciplines verrijkt de professionele ontwikkeling van ons team en bevordert een cultuur van voortdurende groei."

ZIGT

ZIGT is al meer dan twintig jaar hét onafhankelijke bureau van de Benelux, waar vrijheid en groei centraal staan. ZIGT staat bekend om haar objectiviteit en innovatieve aanpak in mediaplanning en -inkoop. Met een focus op resultaatgerichte strategieën en klanttevredenheid heeft ZIGT een gevestigde reputatie in de branche.

BossData

BossData is een digital agency dat zich richt op het leveren van cutting-edge data-driven digitale strategieën, contentcreatie en online campagnebeheer. Met een team van ervaren professionals heeft BossData een indrukwekkende staat van dienst in het creëren van impactvolle digitale ervaringen.

www.zigt.nl

www.bossdata.be

Subscribe to our newsletter