Marketing Report
DPG Media: Bert Heyrman hoofdredacteur VTM Nieuws news

DPG Media: Bert Heyrman hoofdredacteur VTM Nieuws

Bert Heyrman is bij DPG Media benoemd tot hoofdredacteur van VTM Nieuws. Daarmee volgt hij Michiel Ameloot die voortaan hoofdredacteur is van het Sporthuis van News City.

Daarmee wil DPG Media de focus op sport vergroten. Het sporthuis van DPG Media verzorgt de sportverslaggeving, sportnieuws en live sportwedstrijden alsmede events voor Het Laatste Nieuws (HLN), VTM Nieuws, VTM en VTM Go.

Michiel Ameloot, hoofdredacteur Sporthuis van News City bij DPG Media: “De uitnodiging om het sporthuis van News City te leiden, kon ik niet laten liggen. Live sport en sportverslaggeving winnen ontzettend snel aan belang. Er liggen de komende tijd enorm veel uitdagingen en kansen op het gebied van sport, ik wil me daar nu voluit op focussen. Ik kijk ontzettend trots terug op het parcours dat we bij VTM Nieuws hebben afgelegd, en ik wil die fantastische redactie van harte bedanken.”

Bert Heyrman was tot nu toe adjunct-hoofdredacteur van VTM Nieuws en tekent al jarenlang mee de succesvolle koers van VTM Nieuws uit. Hij zorgt er dus voor de continuïteit.

Bert Heyrman: “VTM Nieuws bereikt nu elke dag bijna 700.000 Vlamingen. Dat is de verdienste van het topteam dat we de afgelopen jaren samen hebben uitgebouwd. Met een duidelijke belofte voor onze kijker: We zijn er voor u. In een televisiewereld die heel snel verandert, gaan we VTM Nieuws nu klaar maken voor de volgende jaren. En daar heb ik veel zin in.”

Nicholas Lataire, directeur News City bij DPG Media, is ervan overtuigd dat hiermee een juiste en noodzakelijke stap wordt gezet. Nicholas Lataire: “Bij News City geloven we in sterke journalistiek en in een sterke focus. Met Michiel en Bert hebben we twee ervaren hoofdredacteurs en vooral journalistieke kleppers in hun vak. Meer dan wie ook weten zij wat belangrijk nieuws is en wat er leeft bij de mensen. Zowel bij de sport als bij VTM Nieuws zijn we journalistiek klaar voor de toekomst.”

www.vtm.be
www.hln.be
www.dpgmedia.be

 

Subscribe to our newsletter