Marketing Report
[Vacatures] iO zoekt een Campaign Manager Salesforce Marketing Cloud

[Vacatures] iO zoekt een Campaign Manager Salesforce Marketing Cloud

iO is per direct op zoek naar:

Campaign Manager Salesforce Marketing Cloud - Vlaams Gewest, Gent

Jouw rol

Als Salesforce Campaign Manager vervul je een sleutelrol in het marketingteam van iO Gent. Je praat met onze klanten over best practices, campagnes, doelen, KPI's, customer journeys, landingspagina's, formulieren, e-mail content, targeting en personalisatie. Bij iO werken we aan heel wat ambitieuze (internationale) projecten. 

Ben je nauwkeurig en stressbestendig? Heeft het opzetten en optimaliseren van campagnes in SFMC geen geheimen voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze nieuwste campagne manager komt ons team van enthousiaste marketing experts versterken. We verwelkomen regelmatig klanten op iO Campus Gent, waar we samen hun doelstellingen vertalen naar efficiënte projecten en hun lopende projecten evalueren. Onze volgende campaign manager moet zich dus op hun gemak voelen tegenover klanten en veelvuldig op een professioneel niveau met hen interageren.

iO Campus Gent - een inspirerende werkplek waar je samen met je dagelijkse activiteiten kan groeien, leren en onze ambitieuze organisatie verder uitbouwen. Kennis en kennisdeling staan bij ons hoog in het vaandel. Je wilt immers niet alleen bijblijven in je vak. Natuurlijk leer je door de projecten die jij en je team aannemen, maar er zijn ook doorgroeimogelijkheden. Met een persoonlijk groeitraject, regelmatige trainingen over uiteenlopende thema's en je individuele opleidingsbudget heb je bij iO de ruimte om te groeien - en natuurlijk heb je volledige controle over de ontwikkeling van je carrière.

Wat je meebrengt als Campaign Manager Salesforce Marketing Cloud

  • Je hebt kennis van AMPscript, HTML en CSS.
  • Je bent bekend met dynamische content en het beheren/opzetten van data-extensies.
  • Je beschikt over klantgerichte vaardigheden en vindt het geen probleem om deze veelvuldig te gebruiken.
  • Gemiddelde tot gevorderde kennis van SFMC is vereist.
  • Je spreekt vloeiend Engels en je beheerst ten minste een van de volgende talen: Nederlands, Frans of Duits
  • Je bent bereid om minstens 2 dagen per week te werken vanuit onze Campus in Gent

Als je nog vragen hebt of meer details wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor je interesse in deze functie.

Interesse?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier.

www.iodigital.com/nl

Subscribe to our newsletter