Marketing Report
[Vacatures] iO zoekt een Advertising Specialist / SEA-Specialist

[Vacatures] iO zoekt een Advertising Specialist / SEA-Specialist

iO is per direct op zoek naar:

Advertising Specialist / SEA-Specialist -Vlaams Gewest, Herentals

Jouw rol

Zijn advertising- en marketingcampagnes helemaal jouw ding? Helpt jouw diepgaande kennis van advertising bedrijven online groeien? Is jouw advies altijd grondig, proactief en gebaseerd op de juiste data?
Zeg jij 3keer ja? Dan hoor je helemaal thuis bij iO. Als Advertising Specialist duik je écht in de data en behaal je tastbare resultaten voor je eigen klantenportfolio. En dat over verschillende platformen: Google, Meta, LinkedIn, TikTok, Channable, Adform, DV360, Outbrain, ... Ze komen allemaal aan bod.

Ga jij elke uitdaging aan? Binnen ons Advertising team beheer je zelf je eigen set klanten. Van (internationale) klanten – zoals Carglass, Hubo, Farmaline of Brussels Airport – tot kmo’s zoals Cheops, Urbicoon, Codipack en Algeco. Geen sector ontsnapt aan jouw analytisch oog.
Benieuwd naar jouw dagelijkse uitdagingen? 

 • Campagneplanning en -uitvoering: de ins en outs van advertising hoeven we je niet meer uit te leggen. Jij ontwikkelt en implementeert campagnes alsof je ervoor in de wieg bent gelegd.
 • Budgetbeheer:advertentiebudgetten opstellen, beheren en optimaliseren. Je beheert de budgetten en doelen van je klanten als een goede huisvader.
 • Rapportage:je rapporteert regelmatig aan klanten over de vooruitgang en de prestaties van je campagnes, waarna je concrete aanbevelingen opstelt om nog betere resultaten te boeken.
 • Klantrelaties beheren:jij bent de brug tussen iO en de klant. Je denkt dan ook mee na over de beste manieren om de doelen van je klanten te behalen.
 • Data-analyse:met behulp van analysetools zoals Google Analytics en Lookerstudio analyseer je campagneresultaten.
 • Business-minded: je begrijpt de doelen van de klant en zet campagnes op alsof ze voor je eigen bedrijf zouden zijn.
 •  

Wat je meebrengt als Advertising specialist / SEA-specialist

 • Je hebt +2 jaar ervaring, of maakt je gebrek aan ervaring meer dan goed met de juiste motivatie.
 • Je bewaart met je projectmanagement skills probleemloos het overzicht, ook als je strakke deadlines en meerdere projecten moet jongleren.
 • Je communiceert op een proactieve manier met klanten en collega’s. En durft out-of-the box te denken om je klanten te doen groeien.
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je tovert met data alsof je het elke dag doet. Analysetools zijn je rechterhand bij het interpreteren van complexe cijfermatige data. 
 • Je schrijft en spreekt vloeiend in het Nederlands en het Engels. Frans of Duits zijn een mooie bonus.   

Je staat er bij iO niet alleen voor. Je wordt met open armen ontvangen door het diverse marketingteam. SEO, CRO, automation en analytics is waar ons marketingteam in uitblinkt. Zin om je verder te ontwikkelen? The Sky is the Limit! Jij hebt de touwtjes in handen. 

Interesse?

Kom eens langs

Lijken we een goede match, dan schieten we snel in actie. Te beginnen met een kennismaking (face-to-face of virtueel) om te kijken of het klikt. Je weet wel, eerste indrukken enzo.

Ontdek je potentieel

Dat viel wel mee, niet? Ronden we die kennismaking allebei af met een goed gevoel, dan nodigen we je uit voor een korte test om te zien hoe jij kan groeien bij iO. Waar en wanneer dat voor jou het beste past.

Ontmoet je collega's

Er zijn hier heel wat mensen die staan te springen om jou te ontmoeten. Bij ons volgend gesprek schuiven twee van je potentiële collega’s mee aan tafel om de resultaten van je test te bespreken.

Kom erbij!

Zijn we allemaal nog altijd enthousiast? Gefeliciteerd, zet je handtekening maar onder je contract! Samen bespreken we de praktische details en zorgen we dat je alles hebt om aan de slag te gaan. Solliciteer hier.

www.iodigital.com/nl

Subscribe to our newsletter