Marketing Report
Lobke Heisen Juryvoorzitter bij de BOCA’s

Lobke Heisen Juryvoorzitter bij de BOCA’s

Lobke Heisen, directeur marketing, business development en Creative Director bij LBL Communicatie & Contentmarketing is benoemd tot juryvoorzitter van de Best of Content Awards (BOCA). BOCA wordt door brancheorganisatie ACC (Association of Communications Companies) en de Belgische branchevereniging van contentmarketing-agentschappen Custo (onderdeel van ACC) georganiseerd.

Lobke Heisen zal de jurycateogorieën Content Strategy en Content Distribution voorzitten met een tiental Belgische opdrachtgevers met Content Marketing expertise. In 2012 was zij al jurylid van de Cuckoo Awards van de Belgian Direct Marketing Association. Zij is sinds 2009 werkzaam bij LBL Communicatie & Contentmarketing en meerdere malen gastdocent contentmarketingg geweest bij de VU (Amsterdam) en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Bert van Loon

De Nederlander Bert van Loon zal ook in de jury zetelen die ook de voorbije jaren de Jury van de Craftsmanship Awards in goede banen leidde en mede-oprichter is van Content Marketing Fast Forward en onafhankelijk strategieconsultant.

Cases

Cases vor de BOCA’s kunnen tot 16 juni nog worden ingezonden tegen een standaardtarief en tot 17 juli 2023 met een bijbetaling. De uitreiking vindt plaats op 15 november 2023.  

www.bestofcontent.be

www.acc.be

www.custo.be

Subscribe to our newsletter