Marketing Report
ABCommunication en Counter gaan samenwerken

ABCommunication en Counter gaan samenwerken

Pr-bureau ABCommunication en het Nederlandse storytelling-bureau Counter in Zaandam en bundelen hun krachten in een strategische samenwerking om merken in de Benelux te ondersteunen bij communicatie en pr.

Afgelopen twee jaar werkten de bureaus al samen op verschillende accounts zoals Gorillas, EasyPark, HomeExchange en XGIMI.

Raymond Bresching, mede-eigenaar en communicatiestrateeg bij Counter: “De samenwerking met ABCommunication is succesvol en leuk! Het smaakt naar meer en daarom maken we onze samenwerking officieel.”

Belgisch creatief bureau

ABCommunication, gevestigd in het Vlaams-Brabantse Tienen, is een creatief bureau gespecialiseerd in pr, social media en influencer marketing. Het bureau heeft een uitgebreide ervaring in de tech-, lifestyle- en FMCG-sector en werkt voor bekende merken zoals ALDI, Sony PlayStation en Victoria Benelux.

Wim Coeckelbergh, eigenaar van ABCommunication, benadrukt het succes van eerdere samenwerkingen: "De afgelopen twee jaar leert ons dat de samenwerking met Counter vruchtbaar is gebleken. Door onze gecombineerde expertise in Nederland en België kunnen we onze klanten beter binnen de verschillende markten helpen."

www.countercontent.nl

www.countercreatives.nl

www.abcommunication.be

Subscribe to our newsletter