Marketing Report
Carli Jager PR & Brand Director bij Springbok x Dawn

Carli Jager PR & Brand Director bij Springbok x Dawn

Per 1 oktober 2022 start Carli Jager als PR & Brand Director bij Springbok x Dawn. Ze werkte als PR & Business Development Director bij TBWA\NEBOKO. Daarvoor deed ze ervaring op in de marketing- en creatieve sector bij onder andere Emerce en ADCN.

Carli Jager. “Het is dé uitdaging om na meer dan drie geweldige jaren bij TBWA\NEBOKO, nu bij Springbok x Dawn communicatie en brand verder te mogen opzetten. Voor mij erg mooi om deze kans te krijgen en ik heb besloten de grote sprong naar Springbok te nemen. Ik heb veel vertrouwen in de toekomst bij Springbok x Dawn. Een internationaal groeiend bedrijf met prachtige merken. Er wordt hier een ambitieus verhaal geschreven. Springbok x Dawn werkt aan een duurzame toekomst, gedreven door de missie en de waarden van de merken waarvoor ze werken. Dat vind ik mooi.”

Vanuit Amsterdam gaat ze haar focus leggen op Pr & Brand, met als opdracht het merk Springbok voor de hele groep internationaal verder uit te bouwen. Op dit moment werken er 320 mensen op 6 locaties verspreid over Nederland en België, waar ook Dawn deel van uitmaakt.

www.springbokagency.com

Subscribe to our newsletter