Marketing Report
Cheil Benelux ontwikkelt immersive experience R+T beurs voor Coulisse
 news

Cheil Benelux ontwikkelt immersive experience R+T beurs voor Coulisse


Na een korte oriëntatiefase heeft Coulisse besloten om samen te werken met Cheil Benelux. Als eerste stap in deze samenwerking heeft Cheil een immersive experience ontwikkeld voor de R+T beurs in Stuttgart. Deze ervaring biedt bezoekers een 360°-beeld van wat de wereld van smart Motionblinds te bieden heeft.

Coulisse is met het merk Motionblinds wereldwijd een speler op het gebied van raamdecoratie. Dit werd gedemonstreerd tijdens de R+T vakbeurs in Stuttgart, Duitsland. De ervaring stelt de markt in staat om kennis te maken met de slimme oplossingen van Motionblinds, waarbij de USP’s als Convenience, Connectivity, Energy Efficiency en Safety tastbaar worden gemaakt.

Catharina Idema, Creative Director Coulisse: "De R+T beurs is voor ons een van de belangrijkste vakbeursen waar wij onze smart Motionblinds presenteren. We waren op zoek naar een partner die ons kon helpen met de bezoekers te laten ervaren wat ons product echt te bieden heeft. Wat we niet wilden, was de zoveelste product demonstratie film. We wilden juist dat de bezoekers echt overdonderd werden. De 360°experience die Cheil heeft geleverd deed precies dat; we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen."

Tim van de Sijde, Managing Director Cheil Benelux: "Dit zijn de projecten waar we echt even onze tanden in mochten zetten, mede omdat zo’n 360°productie weer om hele nieuwe capabilities vraagt, en we onze brede tech- en retailkennis mochten inzetten. Coulisse doet het anders. Een echte challenger dus. Daarom past Coulisse perfect bij Cheil en zijn we ook nog eens erg trots dat we dit hele project in-house hebben kunnen produceren!"

Credits:

Klant: Coulisse | Verantwoordelijk bij klant: Catharina Idema | Bureau: Cheil Benelux | Creatie: Bart Breugem, Lamine Ndiaye, Ton van Jole | Account: Judith Langeslag | Retail experience: Richard Roest | Sound design: Amp.Amsterdam

www.cheil.nl
www.coulisse.com

Subscribe to our newsletter