Marketing Report
DPG Media lanceert themazender Q-Allstars online en via DAB+    news

DPG Media lanceert themazender Q-Allstars online en via DAB+  

DPG Media heeft op maandag 15 januari 2024 onder de naam Q-Allstars een themazender gelanceerd waar de beste klassiekers uit de wereld van Qmusic te horen zijn.

Het radiostation is gepresenteerd met dj’s als Tom De Cock, Sean Dhondt en Ulrike D’hauwer waarbij 80s en ‘90s muziek te horen is. Tegelijkertijd zijn themazenders als Qmusic Maximum Hits gestopt en andere themazenders niet langer via de website en app beschikbaar. Qmusic Foute Radio gaat wel door.

Michael Dujardin, Channel Manager Qmusic: "Qmusic heeft altijd vooropgelopen op het gebied van digitale innovatie en creativiteit. Deze traditie zetten we voort met de lancering van ons nieuwste radiostation Q-Allstars. We zijn heel blij om deze zender, die volledig is opgebouwd rond het unieke DNA van Qmusic, te introduceren op DAB+ in heel Vlaanderen. Onze dj’s Tom De Cock, Sean Dhondt en Ulrike D’hauwer hebben er enorm veel zin in en de muziekmix met de beste classics van Q zal garant staan voor heel veel herkenbaarheid en fijne muzikale herinneringen.”

Q-Allstars is van 09:00 tot 18:00 uur gepresenteerd op werkdagen.

Tom De Cock, dj bij Q-Allstars: "Naast de knettergekke speeltuin die ik elke avond op Qmusic openhoud, ben ik klaar om mijn beschaafdere kant aan de wereld te laten zien op Q-Allstars. Het wordt elke voormiddag genieten, met een playlist speciaal voor mensen die nog weten wie Steve Urkel ook alweer is, en die nog live hebben meegemaakt dat Britney en Justin een setje waren."

Sean Dhondt: “Heel fijn en spannend om weer radio te maken voor Q. En nog fijner en spannender om een gloednieuwe zender die perfect past bij mijn DNA van popliefhebber mee uit de grond te stampen. Alle hits uit de 80’s en 90’s, aangevuld met enkel en alleen het allerbeste uit de decennia daarna. Za-lig! Ik kijk er naar uit om de luisteraars weer iedere namiddag mee te nemen in mijn muzikale droomwereld.”

Ulrike D’hauwer: “Wat een voorrecht om met absolute radio-iconen Tom en Sean Q-Allstars mee vorm te geven. Q-Allstars zal klinken als je crush van vroeger die plots weer opduikt en nog altijd heel aantrekkelijk blijkt te zijn. De muziek zal centraal staan. De magie van het juiste liedje op het juiste moment, en dat elke dag opnieuw! Je gaat snel het gevoel krijgen dat deze zender speciaal voor jou gemaakt is. En misschien is dat ook wel zo?”

www.qmusic.be

www.dpgmedia.be

 

 

 

 

Subscribe to our newsletter