Marketing Report
David Saraj treedt toe tot Head of Sales Displayce

David Saraj treedt toe tot Head of Sales Displayce

David Saraj treedt toe tot programmatic platform Displayce als Head of Sales om de Benelux te ontwikkelen. Displayce is gespecialiseerd in het inkopen en optimaliseren van DOOH-campagnes en verbonden met meer dan 800.000 digitale schermen in meer dan 50 landen.

Internationale positie versterken

Displayce biedt Europese mediabureaus en hun adverteerders (Publicis, Havas, Dentsu, Jellyfish, Matterkind, enzovoort) de mogelijkheid om in real-time advertentieruimte in te kopen op digitale schermen van meer dan 400 mediabedrijven overal ter wereld. Om haar internationale positie te versterken, kondigt Displayce de opening aan van haar tweede internationale kantoor, na Madrid afgelopen februari. Vanuit Amsterdam zal David Saraj het Benelux-gebied gaan bedienen als Head of Sales Benelux.

David Saraj 

David Saraj: "De Benelux bestaat uit dynamische landen waar innovatie en technologie voorop staan. Deze markt kent een groeiende adoptie van programmatic DOOH en een snelle expansie, waardoor de aanwezigheid van een specialist zoals Displayce onmisbaar is. Displayce biedt innovatieve en op maat gemaakte oplossingen Het is geweldig om adverteerders in de Benelux te begeleiden met hun DOOH-strategieën om groei te bevorderen en een blijvende impact achter te laten."

www.displayce.com

www.madamedelacom.com

Subscribe to our newsletter