Marketing Report
HARDER BETTER STRONGER neemt JUICE promotions over

HARDER BETTER STRONGER neemt JUICE promotions over

HARDER BETTER STRONGER (HBS), experts in experiential marketing en sampling, neemt vanaf officieel 1 februari 2024 de activiteiten van JUICE promotions over. De twee leidende activatiebureaus uit respectievelijk Antwerpen en Amsterdam slaan de handen definitief in één.

Na meerdere gezamenlijke projecten is bewust gekozen voor een krachtige, eenduidige propositie voor Benelux-gerichte klanten. De samenwerking in Nederland gaat opereren onder de naam: JUICE promotions by HARDER BETTER STRONGER.

Reinoud de Bruin, Managing Director van JUICE promotions: “Door onze decennia aan expertise samen te voegen, zorgen we voor nog meer efficiëntie en effectiviteit in de realisatie”, benoemt. “Bovendien biedt de schaalgrootte ons de mogelijkheid voorop te blijven lopen in innovatieve oplossingen. De verdere integratie van artificial intelligence, real live monitoring en sustainable loyalty programms voor de nieuwe generatie promotors bijvoorbeeld.”

Excellente ervaring

Pim van Grieken, Benelux Managing Director: “Het gaat om de live executie op locatie. We leggen letterlijk het merk van onze opdrachtgevers in handen van de consument. Die ervaring mag niets minder dan excellent zijn. Hoewel Nederland en België niet hetzelfde zijn - denk maar eens aan regelgeving of communicatie - hebben veel merken de complete Benelux als speelveld. Meerdere bureaus aansturen, kost echter veel tijd en energie en zorgt daarnaast voor ruis. Daar bieden wij nu een passende oplossing voor. We zijn met deze samenwerking het enige XM- & samplingbureau dat een volledig structuur voor België & Nederland heeft opgetuigd. One-stop-shopping dus voor onze opdrachtgevers. Daarnaast zijn de kosten voor human resources, productie, kleding, transport en opslag aanzienlijk beter te managen.”

Miguel Groeneveld, oprichter van JUICE en Account Director Nederland: “Veel aanvragen komen nog steeds direct op mijn mobiel binnen. Dat is zo gegroeid in al die jaren en dat mag voorlopig ook zo blijven. Net als onze locatie op de Kabelweg in Amsterdam. We behouden het goede en de winst is voor onze klanten en promotors.”

www.harderbetterstronger.com

www.juicepromotions.nl

Subscribe to our newsletter