Marketing Report
[Interview] Cees Faes (Fightclub): Wij zijn dol op pitches - we are in it to win it

[Interview] Cees Faes (Fightclub): Wij zijn dol op pitches - we are in it to win it

Cees Faes is Founder & Managing Partner van Fightclub, onderdeel van Customer Collective. Dit bureau vol energie heeft kantoren in Breda en Mechelen. Wij spreken hem.

Cees Faes: "Wij vinden het heel leuk om te pitchen, het is een van de leukste dingen in ons vak. Het is de enige manier om je echt te meten met andere bureaus. En als je Fightclub heet, wil je ook winnen - We're in it to win it. In 2022 hebben wij veel pitches gewonnen. Dat komt denk ik door de combinatie van stappen die we de afgelopen jaren hebben genomen. Zo zijn we zijn onderdeel geworden van Customer Collective, een Belgisch-Nederlands-Duitse groep die partijen binnenhaalt die complementair aan elkaar zijn. Veel van de groei die we nu doormaken, vindt zijn oorsprong in het toetreden tot die bureaugroep..."

Kijk dit boeiende interview hier:

www.fightclub.nl

Nederlands MediaNetwerk TV is powered by Quadia

Wij zijn een kleurrijke mix van bevlogen videomakers, producers, editors, developers en webcast operators. Met meer dan 15 jaar ervaring, een passie voor interactieve (live) content én slimme video technologie, produceren wij content en ontzorgen wij brands en bureau’s met maar één doel; creativiteit met maximaal resultaat.

In de digitale wereld kan videocontent niet zonder technologie en technologie niet zonder goede content is onze overtuiging. Alleen de combinatie met een forse dosis creativiteit zorgt voor vuurwerk.

www.quadia.com
www.nederlandsmedianetwerk.tv

Subscribe to our newsletter