Marketing Report
Julius Minnaar verlaat Mediabrands

Julius Minnaar verlaat Mediabrands

Julius Minnaar verlaat per 1 maart 2023 Mediabrands. In een statement van Mediabrands EMEA stelt het mediabureau besloten te hebben de markten in de Benelux voortaan afzonderlijk aan te sturen. Het bedrijf stelt dat de markten in België en Nederland inmiddels de capaciteit en schaal hebben bereikt die meer onafhankelijkheid rechtvaardigt, met een duideljike focus op het stimuleren van transformatie en groei.

Dit past niet bij de ambities van Julius Minnaar die sinds 1 april 2020 CEO Benelux is bij Mediabrands. Mediabrands EMEA benadrukt dat onder de leiding van Julius Minnaar het bedrijf en de reputatie van het mediabureau is gegroeid in de Benelux-markten en daarbij sterke financiele prestaties heeft opgeleverd.  

Julius Minnaar was voor zijn komst bij Dentsu 9 jaar lang verantwoordelijk voor de Nederlandse en Belgische markt.

Onno Seelen, COO bij Mediabrands in Nederland, heeft met onmiddelijke ingang de dagelijkse leiding van Mediabrands in Nederland overgenomen. In België is Karel Goethals sinds oktober 2021 de COO van Mediabrands Belgium. De komende maanden wordt gebruikt om te bepalen hoe de organisatie wordt ingericht. Mediabrands is onderdeel van Interpublic Group (IPG).

www.ipgmediabrands.com

 

Subscribe to our newsletter