Marketing Report
Kérastase en Serviceplan Make lanceren campagne met actrice Sydney Sweeney 

Kérastase en Serviceplan Make lanceren campagne met actrice Sydney Sweeney 

Serviceplan Make Benelux heeft de krachten gebundeld met Kérastase voor de lancering van de productlijn van het haarverzorgingsmerk. Voor deze campagne is actrice Sydney Sweeney benoemd tot het gezicht van Kérastase. 

Om deze samenwerking en de lancering van de producten van Kérastase te vieren, heeft Serviceplan Make een campagne opgezet die over verschillende kanalen wordt uitgerold. Centraal in de campagne stond een tram, volledig in Kérastase-stijl, die door de straten van Amsterdam reed en zo een opvallende verschijning vormde die de aandacht trok van consumenten en hen onderdompelde in de wereld van luxe die Kérastase belichaamt. 

Serviceplan Make heeft speciaal voor deze campagne digitale content gecreëerd, optimaal afgestemd op sociale media. De content bestaat uit video’s die de effecten van Kérastase-producten tonen en posts die de schijnwerpers richten op Sydney Sweeney, waardoor een directe verbinding met het publiek wordt gecreëerd en de reuring rond het merk wordt versterkt. 

Als aanvulling op de digitale- en outdoorcampagne heeft Serviceplan Make promotiemateriaal ontworpen voor kapsalons in Nederland en België. Dit materiaal benadrukt niet alleen de eigenschappen van de Kérastase-producten, maar dient ook als educatieve en inspirerende tool voor salonprofessionals. 

www.house-of-communication.com

www.kerastase.nl

Subscribe to our newsletter