Marketing Report
Lidl Belux kiest iO als digitale partner news

Lidl Belux kiest iO als digitale partner

Lidl Belux (België en Luxemburg) heeft na een korte en intensieve pitch iO verkozen als partner voor de digitale marketing en campaigning.

iO heeft als opdracht de digitale aanwezigheid van Lidl te versterken in België en Luxemburg.

Elke De Vuyst, Head of Marketing, Lidl België & Luxemburg: “Tijdens het pitchproces werd duidelijk dat iO een (h)echt team is van digital experts, met ieder hun eigen specifieke achtergrond en ervaring.

iO heeft doorheen het hele traject steeds aandachtig geluisterd naar ons en onze noden, gerichte vragen gesteld, en hun inzichten met ons gedeeld. Vanuit een verregaande expertise, maar vooral ook met veel goesting en ambitie om Lidl mee te helpen groeien.” -

Groei

Pieter Janssens, CEO van iO: "Lidl heeft – net als wij – de gezonde ambitie om te groeien via zijn digitale kanalen en zet zijn klanten daarbij centraal. Wij zijn alvast enthousiast over de samenwerking en kijken ernaar uit om de winkelketen als vaste partner op alle vlakken te ondersteunen.. Met onze digital-first visie, ons blended expert team en onze retailervaring zijn we klaar om de Lidl-klanten een steeds betere digitale ervaring aan te bieden. Ons credo is niet voor niets Experience is everything."

De pitch werd begeleid door PitchPoint.

www.lidl.be

www.iodigital.com

Subscribe to our newsletter