Marketing Report
Maurice Hols weg bij Paramount

Maurice Hols weg bij Paramount

Maurice Hols heeft Paramount International Networks verlaten. Hij was sinds maart 2004 werkzaam voor Paramount en voorgangers ViacomCBS, Viacom en MTV Networks. Sinds juni 2014 was hij General Manager en Executive Vice President voor de Benelux en sinds februari 2020 voor Noord-Europa.

Einde van een reis

Maurice Hols: “Dit is het einde van mijn reis bij Paramount. Het was de rit van mijn leven. Tegelijkertijd kijk ik zeer uit naar een nieuw avontuur, maar eerst ga ik van een sabbatical genieten samen met het gezin. Enorme dank aan al mijn collega's waarmee ik de afgelopen jaren zoveel successen heb beleefd,”

Maurice Hols kon door long-covid sinds augustus 2021 zijn functie niet uitoefenen. Ondanks dat Paramount de afgelopen jaren de Benelux geen prioriteit meer gaf wat betreft lanceringen en innovatie, stelt Paramount dat de visie van Maurice Hols eraan bijdroeg dat de Benelux de meest toonaangevende en meest succesvolle divisie werd van Europa.

Rogier van de Paverd

Rogier van de Paverd is met het vertrek van Maurice Hols benoemd tot Country Manager Benelux en blijft Vice President Ad Sales Central & Northern Europa and Asia. Hij was het afgelopen jaar al op interimbasis Country Manager. De reclameverkoop is in Nederland overigens uitbesteed aan Ad Alliance; in België bij DPG Media.

Wijzigingen in management Paramount

Bij Paramount is er een aantal wijzigingen in het internationale management gaande. Zo heeft Raffaele Annecchino zijn functie als CEO van Paramount International Networks, Streaming en Studios op moeten geven na 25 jaar bij het bedrijf te hebben gewerkt. Pamela Kaufman is eind juli 2022 benoemd tot CEO international markets, global consumer products and experiences.

Juan (JC) Acosta is per 15 juni 2022 benoemd als president voor Zuid-Europa, Latijns Amerika, Midden-Oosten en Afrika. Tegelijkertijd is Mark Specht benoemd als Executive Vice President en Managing Director Centraal en Noord-Europa alsmede Azië.

Daarmee heeft de Duitser Mark Specht die sinds 2010 voor het bedrijf werkte, de rol van Executive Vice President Noord-Europa van Maurice Hols sinds juni 2022 overgenomen.

Thomas Goller, COO van Paramount International Networks: “Maurice Hols is een ondernemende, resultaatgerichte leider met een bewezen vermogen om bedrijven te transformeren en groei te stimuleren op de Noord-Europese markten. Zijn tomeloze energie en uitmuntende leiderschap zullen gemist worden. Maurice was de sleutel bij het verwezenlijken van onze wereldwijde ambities door de internationale aanwezigheid van Paramount uit te breiden, succesvolle partnerschappen aan te gaan en onze streamingvisie uit te rollen. We danken hem voor zijn inzet en wensen hem het beste met zijn nieuwe hoofdstuk.”

www.paramount.com
www.paramount-solutions.nl

Subscribe to our newsletter