Marketing Report
Mutant ontwikkelt 360-graden campagne Fruitz

Mutant ontwikkelt 360-graden campagne Fruitz

Belgisch creatief branding- en reclamebureau Mutant ontwikkelt een 360-graden campagne voor Datingapp Fruitz. Deze campagne, bestaande uit digital out-of-home, out-of-home, guerrilla marketing, social advertising, pr en influencer samenwerkingen belicht de boodschap dat Fruitz een dating platform is waar iedereen van diverse achtergronden, seksuele geaardheden en liefdesinteresses de ruimte heeft om zichzelf te zijn en een persoonlijk gewenste connectie te vinden. De campagne is vanaf 25 september zichtbaar in Nederland, België en Zwitserland. 

Vier verschillende fruitsoorten

De campagne focust met bewegend en stilstaand beeld op de vier verschillende fruitsoorten waar Fruitz omheen is gebouwd. Met de kers, druif, watermeloen en perzik kunnen gebruikers aangeven of ze iets serieus, een date, iets casuals of een eenmalig avontuurtje zoeken. Bij de guerrilla actie gaat het Fruitz-team, voorzien van branded buzz cuts en t-shirts, langs bij scholen en feestjes om stickers en tattoos te plakken in de vier fruitsoorten. 

Diverse cast

Tanita Mierau, Fruitz Country Manager Nederland, België en Zwitserland: "Deze marketingcampagne is een nieuwe stap voor Fruitz. Voor het eerst hebben we samen met ons bureau Mutant een 360-graden campagne gecreëerd die zich richt op de mensen en hun emoties binnen de datingwereld. We hebben in de campagnes een diverse cast om allerlei achtergronden, seksuele geaardheden en liefdesinteresses te laten zien. Om op deze manier nog eens te benadrukken dat Fruitz het platform is dat iedereen uitnodigt om zichzelf te zijn en de connectie te vinden die ze zoeken zonder veroordeeld te worden. We zijn ervan overtuigd dat we het verhaal rond dating kunnen veranderen en een veilige ruimte kunnen creëren voor Gen-Z, en in het bijzonder voor vrouwen, om hun eerste romantische connecties met elkaar te verkennen, door eerlijk te zijn over hun dating intenties."

www.mutant.be

www.fruitz.io

Subscribe to our newsletter