Marketing Report
NMBS kiest voor iO voor ondersteuning innovatielab

NMBS kiest voor iO voor ondersteuning innovatielab

De Belgische Spoorwegmaatschappij (NMBS) heeft blended agency iO gekozen als innovatiepartner. iO zal het innovatielab van NMBS de komende 2 jaar ondersteunen bij het ontwikkelen en uitvoeren van ideeën die treinreizigers meer gebruikerscomfort en reisplezier bieden.

Het NMBS-innovatielab is verantwoordelijk voor het lanceren van vernieuwingen die problemen voor treinreizigers oplossen en hen meer reiscomfort bieden. In de afgelopen vier jaar heeft het al meer dan vijftig proof of concepts gerealiseerd, waarvan twintig succesvol zijn geïmplementeerd.

Na een recente pitch koos het iO als partner van het innovatieprogramma van NMBS. In die rol zal iO de spoorwegmaatschappij helpen om via servicedesign en AI-trajecten eventuele innovatieprojecten verder te ontwikkelen of uit te rollen.

Dries Steyaert, Business Lead bij iO: “We zijn blij dat we de komende twee jaar met NMBS mogen samenwerken om haar innovatiedoelstellingen te verwezenlijken. We zetten onze expertise in innovatieprocessen, UX- en servicedesign, en technologische knowhow graag in om haar reizigers meer gebruikerscomfort te bieden.”

www.iodigital.com

www.belgiantrain.be

Subscribe to our newsletter