Marketing Report
Periscoopfilm lanceert streamingdienst Go Anime news

Periscoopfilm lanceert streamingdienst Go Anime

Onder de naam Go Anime heeft Periscoopfilm het streamingplatform gelanceerd dat zich uitsluitend richt op Nederlands ondertitelde anime films en series. De dienst richt zich op Nederland en Vlaanderen. Een abonnement op Go Anime kost 4,99 euro per maand. Ook biedt Go Anime de mogelijkheid losse titels te kopen zonder dat men zich hoeft te abonneren.

Periscoopfilm is het filmdistributiebedrijf van Bruno Felix, San Fu Maltha en Femke Wolting. Onder de naam Periscoop Anime brengt Persicoopfilm animefilms uit.

Via Go Anime zijn honderden afleveringen van bekende anime series te zien zoals bijvoorbeeld vijf seizoenen van de originele Naruto serie en meerdere films uit dezelfde reeks. Het aanbod wordt wekelijks uitgebreid waarbij geluisterd wordt naar de wensen van de anime community in de Benelux. Momenteel is Go Anime een (T)VOD en (S)VOD platform. Binnen afzienbare tijd wordt het voor kijkers ook mogelijk om kosteloos te streamen met reclames.

Anime is een sterk groeiend film- en tv-genre. Series als Dragonball, Hunter x Hunter ,One Piece en Naruto zijn Japanse animaties die ook buiten Japan populair zijn. Volgens de initiatiefnemers bereikt het genre anime inmiddels een mainstream publiek en is het niet langer een nicheproduct.

www.goanime.nl

www.periscoopfilm.nl

Subscribe to our newsletter