Marketing Report
Rahul Titus benoemd tot global head of influence bij Ogilvy

Rahul Titus benoemd tot global head of influence bij Ogilvy

Ogilvy PR heeft Rahul Titus gekozen als het allereerste Global Head of Influence. Rahul heeft sinds 2017 leiding gegeven aan de inspanningen van Ogilvy's Influence-team in het VK om de leidende positie en expertise van het bureau op dit gebied te vestigen.

In zijn nieuwe rol kan Rahul voortbouwen op het bestaande momentum en zal hij Ogilvy's beïnvloedingscapaciteiten blijven uitbouwen via de wereldwijde connecties van het bureau. Hij zal de voetafdruk van de Influence-afdeling uitbreiden en nauw samenwerken met andere Ogilvy-entiteiten om nieuwe groeimogelijkheden te ontsluiten door middel van op Influence gebaseerde inhoud en ervaringen. 

Julianna Richter, Global CEO van Ogilvy PR: “Influence vertegenwoordigt een belangrijke groeimogelijkheid voor Ogilvy, op het snijvlak van onze moderne en creatieve communicatieve vaardigheden. De diepgaande expertise van Rahul zal ons helpen ons unieke aanbod wereldwijd snel te versterken en waarde te creëren voor meer klanten en prospects in een snel veranderende markt."

In de afgelopen vijf jaar hebben Rahul en zijn team de markt voor influencers opnieuw gedefinieerd met hun toonaangevende thought leadership. Ze hebben hun visie en ambitie gebruikt om diversiteit, inclusie en verbondenheid te stimuleren om de industriestandaarden opnieuw te definiëren, en Ogilvy te helpen nieuwe vlaggenschipbudgetten te winnen, waaronder Unilever en Mondelez. Hun gezamenlijke inspanningen hebben het bureau ook veel lofbetuigingen en erkenning van hun collega's opgeleverd, zoals de titel van meest bekroonde bureau bij de Influencer Marketing Awards voor het 4e jaar op rij. 

Rahul Titus: "De invloed bij Ogilvy is de afgelopen 5 jaar sterker geworden en ik ben ongelooflijk trots en vereerd om het volgende hoofdstuk in zijn evolutie te leiden. Goed gedaan, invloed heeft de kracht om merken te transformeren en echte impact te hebben. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met onze markten over de hele wereld om onze bekroonde en wereldwijd erkende expertise aan onze klanten te laten zien."

www.ogilvy-sociallab.be

Subscribe to our newsletter