Marketing Report
Roularta Printing drukkerijpartner voor magazines Financial Times

Roularta Printing drukkerijpartner voor magazines Financial Times

Roularta Printing, de in België gevestigde drukkerij van Roularta Media Group gaatde magazines van de Financial Times drukken voor Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika

Het gaat om How To Spend It, Art of Fashion, Business Education en FT Wealth.

Janet White, Global Director Print bij The Financial Times:"Aan de keuze voor Roularta Printing als strategische partner liggen verschillende overwegingen ten grondslag, waaronder een sterke nadruk op duurzaamheid, de voortdurende investeringen in baanbrekende technologieën en de ongeëvenaarde kwaliteitsnormen die Roularta Printing altijd hanteert. Daarnaast speelt hun langetermijnvisie een cruciale rol op een snel consoliderende markt.”

Steven Renders, General Manager Roularta Printing: "Wij zijn vereerd dat FT ons heeft gekozen als haar betrouwbare partner voor het drukken van zijn magazines voor de EMEA-regio. Deze samenwerking benadrukt onze niet-aflatende toewijding aan uitmuntendheid en ons aanhoudend streven om ongeëvenaarde kwaliteit te bieden bij al onze projecten.

Ook onze continue aandacht voor duurzaamheid vormde een sleutelelement in de beslissing van FT. Zo investeerden we dit jaar 4,5 miljoen euro in de vervanging van onze ovens door energie-efficiënte alternatieven. Wij kijken uit naar een langdurig en vruchtbaar partnerschap."

aboutus.ft.com

www.roulartaprinting.be

Subscribe to our newsletter