Marketing Report
Springbok x Dawn ontwikkelt campagne voor THNK

Springbok x Dawn ontwikkelt campagne voor THNK

Springbok x Dawn heeft de eerste campagne ontwikkeld voor THNK, een school voor leiderschap. Slecht leiderschap siert bijna dagelijks de voorpagina’s: scheldkanonnades achter gesloten deuren, slechte geheugens, grenzen overschrijden en ruimteraketten financieren van lage lonen, om maar wat voorbeelden te noemen. Als het aanTHNK ligt, is de tijd van dit type leiderschap voorbij. De campagne staat in het teken van een ander leiderschap.

Een leider die luistert, die gedreven is door waarden en die de kracht van sympathie begrijpt. Het zijn een aantal van de ideeën die THNK heeft over leiderschap. Het lijkt simpel–je hoeft alleen maar menselijker te zijn–maar toch zien we het te weinig. In de campagne zet THNK haar visie uiteen in bite-sized uitingen waarin belangrijke thema’s worden behandeld, zoals diversiteit, emotionele openheid en purpose.

Toxic leaders

In de uitingen zijn de slogans over THNK’s andere leiderschap te zien en wordt een kijkje geboden in het hoofd van slechte leiders. De toxic leaders zijn gemaakt met behulp AI en zijn geïnspireerd op beroemde en stereotiepe leiders.

Wouter Koetzier, partner bij THNK: “Wij bij THNK vinden dat het tijd is voor een nieuw soort leiderschap: menselijk en verantwoordelijk. Zo ontwikkelen wij leiderschap dat ons gaat leiden naar een betere toekomst voor iedereen.”

Maarten Gooskens, copywriter bij Springbok x Dawn: “De wereld van leiderschap is turbulent, en je merkt dat er grote behoefte is om af te wijken van de norm. THNK durft dat aan.”

De campagne is te zien in print, online, op sociale media en (D)OOH.

www.dawn.nl

www.springbokagency.com

www.thnk.com

Subscribe to our newsletter