Marketing Report
The Others vernieuwt identiteit en beeldtaal CitySafes

The Others vernieuwt identiteit en beeldtaal CitySafes

Creatief bureau The Others heeft de identiteit van CitySafes een boost gegeven met als doel om CitySafes een herkenbaarder, sterk internationaal merk te maken.

Daarbij is een internationale beeldbank ontwikkeld die zowel emotie als informatie overbrengt en gebruikt kan worden in de verschillende landen (België, Denemarken, Duitsland en Nederland) waar de merken actief zijn en ook geschikt is voor landen waar CItySafes in de toekomst actief wil worden.

De keuze voor concept en beeldbank is ingegeven vanuit de overtuiging dat alle verschillende doelgroepen in verschillende landen zich hiermee kunnen identificeren en dat iedereen wel iets van waarde heeft. Van oma haar sieraden, naar een Turkse bruidsschat tot belangrijke documenten van een ondernemer. Hierdoor is er gewerkt met veel verschillende modellen met verschillende achtergronden en nationaliteiten.

Dit heeft geleid tot een herkenbare identiteit en beeldbank zowel in beeld als in film. Die ingezet wordt in diverse media en middelen. Als eerste start op dit moment de campagne in Duitsland met een social campagne. Offline worden er onder andere outdoor, advertising en instore communications ingezet. In de loop van april 2024 worden de campagnes verder uitgerold in België, Denemarken en Nederland.

Marlous van Laar, CMO bij CitySafes: "We zijn ontzettend blij om de vernieuwde identiteit van CitySafes te presenteren. Door middel van frisse en herkenbare beeldtaal, streven we ernaar om CitySafes als sterk internationaal merk te positioneren. Onze nieuwe internationale beeldbank is ontworpen om onze diverse doelgroepen in verschillende landen aan te spreken, iets wat goed bij ons aansluit aangezien onze diensten er zijn voor iedereen."

The Others heeft de complete productie in-house gerealiseerd in samenwerking met CitySafes. Van locaties tot productie, van beeldconcept tot beeldmanipulatie.

Zie hier meer over deze case van CitySafes bij The Others

Credits

CitySafes: Marlous van Laar, Sterre Embsen, Laura Quint | Creatie & Art direction | The Others: Chris Visser, Lion Versloot, Mandy van Montfoort | Account & Productie: Aafke Obbes | Fotografie: Lars Beekman | Film: Jorn Prinsen | Hair & Make-up: Ellen van Exter | Beeldmanipulatie Rolf Meijer  Edit: Arjen Moes  |  Design: Bram van Geerenstein, Lucienne Meijer, Isabella Smit

www.the-others.eu

www,citysafes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe to our newsletter