Marketing Report
VRT, DPG Media en Play Media, RTBF en RTL Belgium roepen op tot steun 12-12 slachtoffers Turkije en Syrie news

VRT, DPG Media en Play Media, RTBF en RTL Belgium roepen op tot steun 12-12 slachtoffers Turkije en Syrie

VRT, DPG Media, Play Media, RTL Belgium, RTBF, NGroup (Nostalgie/NRJ), Fun Radio, LN Radio en LN 24 zetten hun schouders onder de steunactie van Consortium 12-12 voor Syrië en Turkije.

De televisie- en radiozenders zenden een gezamenlijke campagnespot uit op radio en tv. Daarin roepen de mediabedrijven op om geld te storten voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije.

De aardbevingen die het grensgebied tussen Syrië en Turkije troffen, hebben tot nu toe al meer dan 33.000 doden veroorzaakt en honderdduizenden mensen hebben dringend noodhulp nodig.

Vanaf nu kan iedereen financieel steunen via Consortium 12-12.

Gilles Van Moortel, coördinator van Consortium 12-12: "Er is dringend hulp nodig, op zowel korte als lange termijn. Daarom roepen we iedereen op om samen in actie te komen voor de slachtoffers van deze humanitaire ramp.”

De 7 hulporganisaties die verenigd zijn in het consortium (Caritas International, Dokters van de Wereld, Handicap International, Oxfam Solidariteit, Het Belgische Rode Kruis, Plan International België en UNICEF België) zetten de middelen in waar ze het hardst nodig zijn.

De campagnespot is te zien bij de Vlaamse zenders Eén en Canvas (VRT), VTM, VTM 2, VTM 3, VTM 4, VTM Gold en HLN.BE (DPG Media), Play4, Play5, Play6 en Play7 (Play Media) en te horen bij de Vlaamse radiostations, Radio 1, Radio2, Klara, MNM en Studio Brussel (VRT), Qmusic, Joe en Willy (DPG Media), NRJ (Play Media), Nostalgie (Mediahuis).

In Franstalig België zenden RTBF La Une, Tipik, La Trois (RTBF), RTL-TVI, Club RTL, Plug RTL (RTL Belgium), LN24, alsmede de  radiozenders La Premiere, VivaCite, Musiq3, Classic21, Tipik (RTBF), Bel RTL, Radio Contact, Mint (RTL Belgium), Nostalgie, NRJ, Cherie (NGroup), Fun Radio en LN Radio de spot uit. De spot wordt ook aangeboden aan regionale radio- en televisiezenders.

www.1212.be

www.vrt.be

www.dpgmedia.be

www.playmedia.be

www.rtbf.be

www.rtlbelgium.be

www.ngroup.be

www.ln24.be

 

 

 

Subscribe to our newsletter