Marketing Report
[Vacancies] DPG Media zoekt een Creative Content Manager vacancies

[Vacancies] DPG Media zoekt een Creative Content Manager

Functieomschrijving

Een gewone doorlopende tekst, horen we je denken? Point taken. Normaal gezien hadden we deze vacature in een native verhaal, flitsend filmpje, een radiojingle of zelfs in een XL-interscroller gegoten. Maar we geven grif toe: wie zoiets bedenkt, is de ontbrekende schakel in ons team. Of, om in ons jargon te blijven, de midroll die de boel aan elkaar lijmt.

Je komt terecht in één van de meest vibrerende afdelingen van DPG Media Advertising: Integreate. Wij zoeken, wikken, wegen, springen, bedenken, brainstormen over hoe een perfecte brandedcontentstrategie er precies uitziet of gewoon over een zot idee voor zot veel adverteerders. Van AB Inbev tot Zalando en alles daartussen.

JOUW UITDAGING

 • Jij brengt magie binnen ons team door de briefing en strategie om te toveren naar een creatief concept: native advertisingcampagnes op HLN.be, een coverwrap rond De Morgen, billboard-ideeën op VTM, merkactivaties op Q-Beach House, een miniserie op VTM GO ... noem maar op!

 • Door diepgaand onderzoek en inspirerende brainstorms bedenk je nieuwe, innovatieve ideeën. Dit in samenwerking met contentstrategen, salescollega’s, redactie en marketing.

 • Jij kent de nationale en internationale spelers in de creatieve wereld en de contentmarketing als geen ander en weet perfect de nieuwe trends te spotten. Of meer nog: jij creëert gewoon de nieuwe trends!

 • Met gemak zet je deze sprankelende ideeën en concepten om in visueel sterke presentaties om deze zo goed mogelijk over te brengen.

 • De accountmanagers behouden de lead in het klantencontact, maar jij kan de creatieve vonk overbrengen naar jouw collega’s en de klant en hen warm maken voor je creatief concept.

 • Jouw drijfveer: “Do I tell something new in a new way?”

Functievereisten

JOUW STERKE PUNTEN

 • Je bruist van creatieve ideeën en kan niet wachten om deze om te zetten in innovatieve oplossingen voor onze klanten.

 • Jij voelt een doelgroep aan en weet hen te bereiken met de juiste tone of voice: je voelt haarfijn aan wat mensen op dat moment willen horen, lezen of zien.

 • Je zit vol creativiteit, maar verliest ook de relevantie en effectiviteit van je ideeën en concepten niet uit het oog.

 • Dankzij je vlotte samenwerking en empathie bouw je bruggen tussen de accountmanager, redacties en marketingdiensten. Je kan ook meedenken vanuit een redactioneel standpunt: als jouw contentidee zodanig goed is dat het content van de redactie van de krant, radio of de productieploegen van tv zelf zou kunnen zijn, dan zit het helemaal goed.

 • Je hebt al een eerste relevante ervaring binnen de media of een creative en/of content agency achter de rug.

Je moet ons niet geloven als we zeggen dat dit echt de leukste job is - oordeel vooral zelf:

https://medialaanpersgroep.showpad.com/share/JSX6y13t0gUr5m6fgHdYc

https://medialaanpersgroep.showpad.com/share/G1jwsMYgb2XclmWmwxm8Z

https://medialaanpersgroep.showpad.com/share/GW5Ekkoy6m5w3kHajuMKK

 

www.dpgmedia.be

Subscribe to our newsletter