Marketing Report
[Vacancies] Qmusic zoekt een Online & Video Creative vacancies

[Vacancies] Qmusic zoekt een Online & Video Creative

 

Functieomschrijving

Beschik jij over die unieke combinatie van creativiteit en technologie en zorg je binnenkort mee voor een boost in de content experience van Qmusic?
We zijn op zoek naar een Online & Video Creative die het DNA van Qmusic door de aderen heeft stromen en gelukkig wordt van creatieve online (video)content. Daarnaast ben je een technische duizendpoot die enthousiast wordt van innovatie en experimenteren, maar ook van de nieuwste cameratechnieken en software.
Qmusic is het tweede grootste radiostation van Vlaanderen, maar is ook op social media erg actief. Met 385.000 volgers op Facebook, 213.000 fans op Instagram en 164.000 volgers op TikTok zijn online content en video meer dan ooit belangrijk voor de digitale groei van het merk.

Jouw rol

  • Je bedenkt mee content voor Qmusic, geen idee is te gek! Eigen input en creativiteit zijn key in deze positie!
  • Samen met het team ga je brainstormen over nieuwe initiatieven rond vb. het Q-Beach House of De Foute Party. Daarnaast spring je ook ad hoc in op de actualiteit en steek je zelfstandig leuke TikToks ineen, volgend op de laatste nieuwe trends.
  • Binnen het team ben jij de persoon met de meeste technische ervaring, waardoor jij samen met Team Techniek de lijnen uittekent op welke manier we online content en video technisch realiseren. Livestreams en speciale videoprojecten vinden op die manier ook snel bij jou onderdak.

Functievereisten

  • Je loopt over van enthousiasme om erin te vliegen en om met alle attributen en materiaal voorhanden volop te gaan experimenteren. Denk aan drones, de gekste kostuums, spannende locaties, ...
  • Heb je al een eerste werkervaring achter de rug in een soortgelijke functie en kent social media voor jou geen geheimen? Wel, dan zijn wij benieuwd naar hoe jij onze Instagrampagina onder handen zou nemen, origineel uit de hoek gaat komen op Facebook én Qmusic op TIkTok verder wil doen groeien!!
 
Als het grootste mediabedrijf van Vlaanderen zijn we dagelijks op zoek naar talent.
Ben jij top in je vakgebied (of heb je de ambitie om top te worden) en fleur je op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor mekaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

 

www.qmusic.be
www.dpgmedia.be

Subscribe to our newsletter