Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Content Coördinator HLN - Antwerpen

[Vacatures] DPG Media zoekt een Content Coördinator HLN - Antwerpen

Job description

Ben jij de content gedreven coördinator, die goed is in het opstarten en onderhouden van relaties? Die zich niet van de wijs laat brengen door de waan van de dag, maar de grote lijnen kan blijven zien? En wiens hart sneller gaat kloppen van uitdagende journalistiek? Dan zoeken we jou!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de doelmatige inzet van de redactionele content. Op basis van inzichten spar je met redacties over welke content bijdraagt aan onze doelstellingen en zorg je met het team dat er voldoende aandacht voor deze content wordt gegenereerd. Dat kan zijn een social media campagne, afstemming met redacties op welke plekken het zichtbaar moet zijn, of een campagne specifiek gericht op abonnees. Als Content Coördinator is jouw belangrijkste stakeholder de redactie. Jij zorgt voor een goede relatie met de redactie en zorgt voor gestructureerd overleg. Je bent een stevige gesprekspartner waardoor de marketing belangen goed geborgd zijn. 

  • Op basis van budget en de digitale KPI's voor het merk stel je een campagne jaarkalender op met marketingacties en redactionele thema's. Je initieert en volgt op.
  • Zet je campagnes met redactionele thema's op.
  • Ondersteun je het team Consumer Growth & Engagement op brand assets.
  • Verzorg je het overzicht en de planning rondom de werkzaamheden rondom een titel.

 

Over ons

De Consumer Growth & Engagement marketing afdeling is verantwoordelijk voor het digitale bereik van alle nieuws- en entertainment merken van DPG Media. Het is ons doel om met sterke merken, intuïtief goed werkende producten en platformen en een slimme distributie strategie onze digitale merken zo hard mogelijk te laten groeien. Dit doen we met een afdeling met online marketeers die gewend zijn om te werken met digitale KPI's en gespecialiseerd zijn in campagnes, creatie, content en techniek.

Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een target gedreven Content coördinator met project managers skills. Je gaat werken voor de grootste en breedste online nieuwsplatformen van België: HLN. Hier proberen we ons digitale bereik te laten groeien en te engagen. Dit doe je over de as van sterke target gedreven campagnes en redactionele content

Job requirements

Je neemt flink wat project management skills mee zoals plannen, organiseren en je hebt aantoonbare ervaring met stakeholdermanagement. Jij bent een stevige gesprekspartner en je werkt planmatig en zeer gestructureerd. Verder beschik je over:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring relevante marketing/communicatie/project management ervaring (bij voorkeur in een B2C omgeving)
  • Affiniteit met nieuws en journalistiek.
  • Je bent bereid 1 dag per week vanuit Nederland te werken.

 

Waarom kiezen voor DPG Media?

Deze opportuniteit biedt je de kans om te kiezen voor een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een topteam van collega’s bovenop.

Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de mediavibes hangen overal.

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

Ben jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

www.dpgmedia.be

Subscribe to our newsletter