Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Digital Advertising Executive

[Vacatures] DPG Media zoekt een Digital Advertising Executive

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Digital Advertising Executive - Vilvoorde, Belgium

Job description

Inspireren, entertainen en informeren: da’s het DNA van DPG Media samengevat in drie trefwoorden. Onze luisteraars en kijkers raken we elke dag in het hart, zowel online als offline, met straffe audiovisuele content die verrast, ontroert en verbaast. En dat ontgaat ook onze adverteerders niet. Om voor hen de tofste, meest spraakmakende digitale mediacampagnes uit te rollen, staat elke dag een gedreven reclameregie klaar die tot het uiterste gaat. Maar: het kan altijd nog toffer, nog spraakmakender. En daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste Digital Advertising Executive.

Digital ’what’ horen we je al denken?! Je komt terecht in ons 17-koppig, nog steeds groeiend, Digital Operations team. Dit team staat garant voor het leveren van een top notch service rondom alle mogelijke types digitale advertentie-campagnes van onze adverteerders. Als jong, gedreven team maken we in de bredere organisatie deel uit van het Digital Sales Development team.
Door middel van een digital advertising potential programma binnen het digital operations team combineert je de voordelen van een directe start in het werkveld met een breed digitaal trainingsprogramma. In de loop van twee jaar leer je ons bedrijf en de mediasector from scratch kennen, met al vanaf je eerste dag tal van verantwoordelijkheden. zo bereiden we je optimaal voor op een functie in de fascinerende digitale wereld die nooit stilstaat.

Klinkt dit als muziek in je oren? Dan ben jij wellicht de m/v/x die we zoeken!

Dit zijn jouw challenges:

 • Je controleert en test het advertentiemateriaal uitgebreid voor je het online plaatst.
 • Je programmeert campagnes in één van onze adservers.
 • Je volgt de campagnes dagelijks op en optimaliseert ze indien nodig.
 • Hierbij kies je steeds voor de beste commerciële opzet en zet je in op rendement.
 • Je beantwoordt technische vragen en je zoekt mee naar creatieve oplossingen.
 • Je zet programmatic deals op.
 • Je volgt alle lopende programmatic deals op.
 • Je plant digitale campagnes in het CRM systeem.

 

Job requirements

 • Je hebt een Bachelor of Master diploma (technische achtergrond is een plus).
 • Je spreekt vlot Nederlands, Engels en hebt een goede kennis van het Frans.
 • Je streeft naar kwaliteit, bent georganiseerd en sterk analytisch ingesteld. Bovendien kan je de juiste prioriteiten stellen.
 • Je bent ondernemend en hands-on.
 • Je gaat graag nauwkeurig te werk en hebt oog voor detail.
 • Je bent een echte teamplayer, maar je kan ook goed zelfstandig werken.
 • Je bent diplomatisch, communicatief sterk en werkt graag team – en klantgericht.
 • Je hebt een flexibele mindset.

 

Waarom kiezen voor DPG Media?

Deze opportuniteit biedt je de kans om te kiezen voor een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een topteam van collega’s bovenop, die bruisen van energie en gebeten zijn door breaking news.

Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de mediavibes hangen overal.

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid. De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

Ben jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem dan zeker contact met ons op en dan bekijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

Klinkt goed?

Reageer als de bliksem op deze vacature en overtuig ons van jouw kwaliteiten met je cv en een woordje extra uitleg in je motivatiebrief. Tot snel?


www.dpgmedia.be

 

Subscribe to our newsletter