Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Freelance HLN Stadsreporter Mechelen - Klein Brabant

[Vacatures] DPG Media zoekt een Freelance HLN Stadsreporter Mechelen - Klein Brabant

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Freelance HLN Stadsreporter Mechelen - Klein Brabant- Hybride, Antwerpen

Ben jij thuis in het bruisende Mechelen? Volg je de hashtag #2800love, alle nieuwe shops en restaurants? Weet je wat er verteld wordt onder de Sint-Romboutstoren en aan de toog in Bornem en Puurs-Sint-Amands? Kan je de uitkomst van de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar nu al een beetje voorspellen? En heb je een grote passie voor journalistiek? Dan ben jij de regiojournalist die wij zoeken om ons team editie Mechelen te versterken!

Welke uitdaging ga jij aan?

 • Als regionaal journalist voor HLN ga je elke dag op jacht naar het laatste nieuws en ben je onze ogen en oren in Mechelen, Bornem en Puur-Sint-Amands. Wat valt er te beleven? Waar kan je lekker eten? Waarvan liggen mensen wakker? Mensen staan bij jou centraal.
 • Je hebt een vlotte pen die onze lezers onmiddellijk meeneemt in het verhaal. Je weet wel: ‘de hartslag van Vlaanderen'
 • Je werkt thuis en in het veld maar onderhoudt telefonische contacten met de redactie in Antwerpen. Je levert dagelijks nieuwsberichten af voor HLN.be en Het Laatste Nieuws.
 • Je bouwt een netwerk op waarmee nieuws sneller tot bij jou geraakt, en waarvan je gebruik van maakt om je nieuws te duiden.
 • Je beheert de regionale Facebookpagina's van Het Laatste Nieuws en deelt daar je sterke verhalen op het juiste moment.

Tot slot maak je deel uit van ons ‘Regiohuis’. We zetten volop in op de combinatie print en digitaal. Zo treed je in jouw rol als journalist, samen met jouw collega’s, ook op als ware community manager van de regionale socials.

Wat heb jij in je mars?

 • Jij bent thuis in Mechelen, Bornem en Puurs-Sint-Amands
 • Een rijbewijs B en een eigen auto zijn een must.
 • Ervaring is geen vereiste, maar je hebt wel het journalistieke virus in je. Je bent een echte nieuwsjager, je gaat actief op zoek naar de strafste verhalen.
 • Je bent stressbestendig. De drive, deadlines en resultaatgerichtheid van de redactie vormen jouw ideale habitat.
 • Je bent een teamplayer, die zich ook samen met collega-journalisten op een verhaal kan storten.
 • Je haalt energie uit het idee om samen met een sterk team te bouwen aan het grootste nieuwsmedium van het land.

Waarom kiezen voor DPG Media?

Je komt terecht in hét toonaangevend mediabedrijf, dat bruist van de toffe collega's die net als jij gebeten zijn door nieuws en die de snelheid waarmee de journalistiek evolueert als een boeiende uitdaging zien. Je bouwt mee aan de nieuwsmedia van morgen en krijgt de kans om bij te leren dankzij unieke opleidingen. Je mag een marktconform tarief voor freelancers verwachten.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

Ben jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, nieuwsomgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

Interesse? Solliciteer hier

www.dpgmedia.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscribe to our newsletter