Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Freelance journalist kust

[Vacatures] DPG Media zoekt een Freelance journalist kust

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Freelance journalist kust Antwerpen, Belgium

Job description

HLN is op zoek naar een freelance nieuwsjager in West-Vlaanderen, aan de West- en Middenkust en het hinterland.
Je kickt op de primeur, kan snel online publiceren over de actualiteit en hebt altijd een oog voor wat er verandert in jouw dorp of stad. Je schrijft dagelijks heldere verhalen voor HLN.be en staat zelf in voor de verspreiding ervan op onze sociale media. Niks schrikt je af: je schrijft zowel over een nieuwe horecazaak in de stad, over de verborgen plaatsen om vintage te scoren als over de leegstand in Oostende.

Job requirements

Een goed gevuld cv is een troef, maar niet het belangrijkste. We zoeken iemand met een groot netwerk en de wil om dat verder uit te bouwen in alle lagen van de bevolking. Je hebt een brede interesse, bent nieuwsgierig en polyvalent inzetbaar. Onregelmatige uren en weekendwerk zijn part of the job. Je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je bent woonachtig tussen Oostende en De Panne of in het West-Vlaamse hinterland.

Wij bieden een marktconforme vergoeding en een bijzonder flexibele job. Je komt terecht in een ervaren team en in een omgeving die gericht is op je ontwikkeling als journalist.

Heb je interesse? Stuur je cv en motivatie naar arne.hanseeuw@persgroep.net of solliciteer hier.

www.dpgmedia.be

 

 

Subscribe to our newsletter