Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Freelance regiojournalist Meetjesland (HLN)

[Vacatures] DPG Media zoekt een Freelance regiojournalist Meetjesland (HLN)

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Freelance regiojournalist Meetjesland (HLN)

Ben jij thuis in het Meetjesland en heb je een grote passie voor journalistiek? Weet je wat er verteld wordt aan de toog in Lievegem, Evergem, Assenede en Zelzate? Kriebelt het om een sfeerverslag in de aanloop naar Rijvers Festival te delen met de HLN-lezer in tekst, beeld en video? Kan je de uitkomst van de gemeenteraadsverkiezingen van dit jaar nu al voorspellen? Dan ben jij de regiojournalist die wij zoeken om ons team in het Meetjesland te versterken.

Jouw uitdagingen

 • Als regionaal journalist voor HLN ga je elke dag op jacht naar het laatste nieuws en ben je onze ogen en oren in het Meetjesland. Wat valt er te beleven? Waar kan je lekker eten? Waarvan liggen mensen wakker? Mensen staan bij jou centraal.
 • Je hebt een vlotte pen die onze lezers onmiddellijk meeneemt in het verhaal. Je weet wel: ‘de hartslag van Vlaanderen'
 • Je werkt van thuis, maar onderhoudt telefonische contacten met de redactie in Antwerpen en levert dagelijks nieuwsberichten af voor HLN.be en Het Laatste Nieuws.
 • Je bouwt een netwerk op waarmee nieuws sneller tot bij jou geraakt, en waar je gebruik van maakt om je nieuws te duiden.
 • Je beheert de regionale Facebookpagina's van Het Laatste Nieuws en deelt daar je sterke verhalen op het juiste moment.

Tot slot maak je deel uit van ons ‘Regiohuis’. We zetten volop in op de combinatie print en digitaal. Zo treed je in jouw rol als journalist, samen met jouw collega’s, ook op als ware community manager van de regionale socials.

Jouw profiel

 • Jij bent thuis in het Meetjesland, met nadruk in Lievegem, Evergem, Assenede en Zelzate
 • Een rijbewijs B en een eigen auto zijn een must.
 • Ervaring is geen vereiste, maar je hebt wel het journalistieke virus in je. Je bent een echte nieuwsjager, je gaat actief op zoek naar de strafste verhalen.
 • Je bent stressbestendig. De drive, deadlines en resultaatgerichtheid van de redactie vormen jouw ideale habitat.
 • Je bent een teamplayer, die zich ook samen met collega-journalisten op een verhaal kan storten.
 • Je haalt energie uit het idee om samen met een sterk team te bouwen aan het grootste nieuwsmedium van het land.

Waarom kiezen voor DPG Media?

Je komt terecht in hét toonaangevend mediabedrijf, dat bruist van de toffe collega's die net als jij gebeten zijn door nieuws en die de snelheid waarmee de journalistiek evolueert als een boeiende uitdaging zien. Je bouwt mee aan de nieuwsmedia van morgen en krijgt de kans om bij te leren dankzij unieke opleidingen. Je mag een marktconform tarief voor freelancers verwachten. De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal.

Interesse? Solliciteer hier.

www.dpgmedia.nl

 

Subscribe to our newsletter