Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Online journalist

[Vacatures] DPG Media zoekt een Online journalist

DPG Media is per direct op zoek naar een  online Journalist 

Online journalist HLN.be

Bij DPG Media willen we inspireren, informeren en entertainen. Achter elk van onze mediamerken staat een team van sterke collega’s die hun drive en passie inzetten om kleine ideeën te laten uitgroeien tot grote successen.

News City is de meest impactvolle nieuwsredactie van Vlaanderen, die negen op de tien Vlamingen wil bereiken. We willen dat de Vlaming sterker in het leven staat door hem te informeren, inspireren en te entertainen. Op elk medium: in tekst, video, audio, foto en grafiek.

News City verenigt de sterkste populaire nieuwsmerken van Vlaanderen en hun redacties. De verschillende deelredacties excelleren elk in hun eigen specialisme - net dat maakt het geheel zo sterk. Onder het motto ‘samen sterker’ werken alle deelredacties samen aan het grootste digitale nieuwsplatform van Vlaanderen: HLN.be

Voel jij een enorme kick en drive opkomen bij breaking news, instant verslaggeving en primeurs vers van de pers? Hoe zou je het vinden om als echte nieuwsfreak zelf breaking news over te brengen in pakkende verhalen? Klinkt dit als de next step in jouw journalistieke carrière? Dan ben jij onze nieuwe collega waar we bij DPG Media naar op zoek zijn!

Welke uitdaging ga jij aan?

Je bent een gedreven “nieuwsjager” en je leeft op het ritme van breaking news. Als geen ander weet jij verhalen te vinden die raken. Jij weet waar Vlaanderen over praat. Nog beter, jij weet exact hoe je dit op een attractieve manier vertaalt om dagelijks meer dan 2.2 miljoen Vlamingen te bereiken.

Als journalist voor HLN.be kan je helder uitleggen waarom we moeten wakker liggen van de stijgende inflatie. Maar evengoed weet je waarom “normcore” een trend is. Elke dag opnieuw zit JIJ mee aan het stuur door eigen ideeën aan te brengen die nieuws opleveren. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de nieuwsstroom. Hierbij publiceer je razendsnel, maak je constant nieuwskeuzes en voorzie je artikelen van duiding.

Je werkt in team op onze redactie in Antwerpen, in ons gloednieuw gebouw op het Mediaplein (vlakbij het Centraal Station), samen met de online chef, een aantal vaste redacteuren en diverse freelancers. Als Online journalist rapporteer je aan de Hoofdredacteur Online van HLN.be.

  • Je hebt een uitgesproken passie voor nieuws en je beschikt over een brede interesse in de actualiteit, kortom je wil van alles op de hoogte zijn.

  • Je bent uiterst nieuwsgierig en verwonderd en kan dit moeiteloos overbrengen in een pakkende tekst waarmee je impact creëert.

  • Je houdt van de enorme dynamiek die er op de redactie heerst en bij naderende deadlines ben jij degene die nog een extra tandje weet bij te zetten.

Verder ben je een echte initiatiefnemer die de koe bij de horens vat, ideeën op tafel durft te smijten en zin heeft om het verschil te maken.

Je bent vlot in de omgang, communicatief vaardig met de telefoon als jouw wapen! Dynamiek, snelheid en flexibiliteit zijn jouw energizers! Dat is belangrijk omdat je in wisselende uurroosters zal werken (vroeg, laat, weekends, feestdagen).

Waarom kiezen voor DPG Media?

Deze opportuniteit biedt je de kans om te kiezen voor een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een topteam van collega’s bovenop. Collega’s die bruisen van energie en gebeten zijn door breaking news.

Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de mediavibes hangen overal.

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

Ben jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

Interesse?

Stuur ons HIER snel je cv en laat ons weten waarom jij de Online Journalist voor HLN.be zou moeten zijn in een van de spannendste tijden voor journalisten?

www.dpgmedia.be

www.dpgmediagroup.com

Subscribe to our newsletter