Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Podcast producer HLN

[Vacatures] DPG Media zoekt een Podcast producer HLN

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Podcast producer HLN - Antwerpen, Belgium

Job description

  • Je bedenkt creatieve ideeën voor nieuwe podcasts en werkt nauw samen met makers aan hun podcast.
  • Je zorgt ervoor dat alles op tijd klaar is en dat de verschillende deadlines gehaald worden
  • Je bent verantwoordelijk voor het afwerken en publiceren van de podcasts en zorgt ervoor dat deze voldoet aan onze normen en richtlijnen.
  • Je werkt samen met andere afdelingen en externe partners en zorgt ervoor dat we een mooi eindresultaat neerzetten.

 

Wat heb jij in je mars?

  • Je bent creatief en hebt een passie voor het maken van hoogwaardige podcast-content. Je houdt van de kunst van het vertellen van verhalen.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een eerste ervaring in podcast productie
  • Je kan aan de slag met audio software en apparatuur en bent in staat ruwe audio om te toveren tot een afgewerkt product.

 

Waarom kiezen voor DPG Media?

Deze opportuniteit biedt je de kans om te kiezen voor een fantastische job in hét mediabedrijf van Vlaanderen. Je krijgt er bovendien een topteam van collega’s bovenop. Dit is een interim opdracht voor lange duur met kans op vaste indiensttreding als de mogelijkheid er is.

Creatieve oplossingen voor complexe problemen en samenwerken met veel verschillende teams: werken bij DPG Media is elke dag anders. Die realisaties kunnen we enkel neerzetten dankzij teamwork en een toffe werksfeer. Van de inspirerende babbel aan de koffiemachine, de uitnodigende inrichting van onze gebouwen tot de legendarische personeelsfeesten: de mediavibes hangen overal.

We geloven daarnaast in een gezonde werk-privébalans waarbij we je voldoende zuurstof geven door ons well-being en flexwerk beleid.

De strategie van DPG Media focust op de digitale versnelling en hoe we ervoor zorgen dat we als leidend mediabedrijf voorop blijven. Daarvoor zijn ook jouw talenten, kennis en skills cruciaal. Dus geven we je alle kansen om te blijven groeien. Zo houd je grip op je toekomst. Via verschillende opleidingen en de “Academy by DPG Media” neem je ownership over jouw ontplooiing.

Ben jij top in je vakgebied of heb je de ambitie om top te worden? Fleur je helemaal op in een warme, creatieve, bruisende omgeving waarin je constant uitgedaagd wordt? Neem contact met ons op en laten we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Want jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond en voorkeuren.

Interesse? Solliciteer hier.

www.dpgmedia.be

Subscribe to our newsletter