Marketing Report
[Vacatures] DPG Media zoekt een Teamlead Direct Sales - Vilvoorde

[Vacatures] DPG Media zoekt een Teamlead Direct Sales - Vilvoorde

DPG Media is per direct op zoek naar een:

Teamlead Direct Sales - Vilvoorde

Word jij de nieuwe Teamlead Direct Sales?

Dat ‘I Can See Your Voice’ of ‘Tien Om Te Zien’ steengoede entertainment is op onze zenders, hoeven we jou niet te vertellen. Maar zie jij ook meteen de mediamix die nodig is om de marketingdoelstellingen van onze adverteerders waar te maken? Dan ben jij de salescoach die we zoeken voor een team van enthousiaste accountmanagers met een passie voor media en marketing.

Jouw uitdaging

Als Teamlead Direct Sales stuur je een team van 6 accountmanagers aan. Merken kloppen met hun marketingdoelstellingen aan bij ons, jouw team werkt voor hen een mediaplan op maat uit om crossmediaal op onze merken te adverteren. Je rapporteert aan de Sales Manager Direct Sales.

Je bent een belangrijke ambassadeur van onze merken, want jouw team adviseert klanten die met hun marketingvraagstukken naar ons komen. Consultative selling is hier het codewoord: jouw team focust op bestaande én nieuwe klanten die hun mooie merk vertegenwoordigd willen zien op onze merken. Jij begeleidt hen, samen met je accountmanagers, bij het vinden van de beste mediamix.

Jouw profiel

Je bent een salescoach bij uitstek: wat hebben jouw accountmanagers nodig om elke dag het beste van zichzelf te geven? Hoe zorgen zij ervoor dat klanten blij worden van het mediaplan dat hen voorgeschoteld wordt – zo blij dat ze elk jaar weer terugkeren? 

 • Salesskills hoeven we jou niet meer te leren: jij overtuigt en enthousiasmeert klanten als geen ander. En dat enthousiasme breng je over naar je team van accountmanagers. 

 • Je bezit een sterk analytisch denkvermogen en strategisch inzicht om effectieve mediastrategieën te ontwikkelen. 

 • Je kent het salesproces van A tot Z, van prospectie tot up- & cross-selling en closing, via een consultative approach. 

 • Je kent je portefeuille en weet welke klanten welke medianoden hebben op welk moment. 

 • Je scherpt de salespitches aan en coacht je team waar nodig, om de grootste impact te genereren. 

 • Samen met de prospectiemanager zet je de database op punt, van waaruit je team de markt op kan. 

 • Je hebt een hart voor sales én voor marketing: jij weet hoe je een merk in de markt kunt zetten. Op elke marketingdoelstelling van je klant heb jij het geknipte antwoord. 

 • Je bent een geboren leidersfiguur, met een flinke portie empathie. Jouw team heeft elke dag zin om er tegenaan te gaan, en dat is mede dankzij jouw straffe coaching, enthousiasme en vastberadenheid. 

 • Je geeft je team vleugels, voorziet hen regelmatig van feedback en stimuleert hen elke dag om samen het doel te bereiken. 

 • Ain’t no bizz like showbizz! Ben je vertrouwd met de media? Super! 

 • Je communiceert vlot in het Nederlands en in het Frans. 

Wat mag je verwachten van DPG Media Advertising

DPG Media is een toonaangevend mediabedrijf, actief boven en onder de taalgrens, waar het bruist van creativiteit, innovatie en enthousiasme. Net als jij zijn je collega’s gebeten door de immer bruisende mediasector. Bij DPG Media Advertising ben je elke dag vastberaden om onze adverteerders op de mooiste manier te laten stralen op onze media.

Je goesting om een stap verder te gaan wordt bij ons elke dag geprikkeld. Bovendien mag je rekenen op een aantrekkelijk salaris en tal van extralegale voordelen. Je werkplek is aan de Medialaan in Vilvoorde.

Klinkt goed?

Heb je zin om in een commerciële omgeving een enthousiast team aan te sturen zodat zij elke dag het beste van zichzelf kunnen geven? Word je blij als adverteerders gelukkig worden wanneer ze hun merk vertegenwoordigd zien op de merken van DPG Media? Let’s talk! Jouw talent is welkom bij DPG Media, ongeacht jouw achtergrond of voorkeuren.

 Solliciteer hier

www.dpgmediagroup.com

Subscribe to our newsletter