Marketing Report
[Vacatures] Glasnost zoekt een Senior Consultant België

[Vacatures] Glasnost zoekt een Senior Consultant België

Glasnost is per direct op zoek naar een:

Senior Consultant België

Wij zijn Glasnost, een ACE agency. Een creatief team aan ambitieuze vakidioten dat pr net even anders aanpakt. Met spraakmakend werk dat de aandacht verdient genereren wij positieve impact voor onze wereldse klanten. Bij Glasnost doen we wat wij kunnen. Met openheid, lef en passie maken we de wereld een tikje mooier en leiden we de revolutie in pr. We gaan voor spraakmakend werk. Met impact. Zo maken we de wereld een stukje beter. Als jij dat ook wilt ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zijn een people first agency. “Build your people, and your people build your business.” – Zig Ziglar. Dat betekent dat wij er alles aan doen om jouw talent te laten groeien en jouw ambities waar te maken. Het voelt bij ons als een familie. Wees voorbereid op een ongekend goede informele sfeer binnen een jong, ambitieus en enthousiast team met een open cultuur. Werkgeluk vinden wij belangrijk en we zorgen graag voor een optimale werk/privé balans, waarbij we 60 procent op kantoor werken en verder mag je het zelf bepalen. Of je werkt bijvoorbeeld 4 weken in het buitenland, ook lekker. 

Wat ga je doen als Senior Consultant België 

Wij zoeken een ondernemende Senior Consultant België die de Glasnost visie en strategie naar onze klanten in België uitdraagt. Ben jij tweetalig, wil je werken voor verschillende tech brands en doe je dat graag flexibel met thuiswerken/kantoor? Heb jij minimaal 8 jaar ervaring in het communicatie-vak en ben je klaar om in een snelgroeiende scale-up onze wereldwijde ambitie mee te realiseren? 

Als jij dus net even anders durft te zijn dan de rest, willen wij graag dat jij onderdeel wordt van Glasnost. Jij leidt in dit vakgebied samen met ons de revolutie door te werken volgens onze zelf ontwikkelde 3M methode. Hiervoor heb je leiderschap nodig. In je werk, naar de klant, maar ook in je eigen ontwikkeling. Als jij een duidelijk plan in je hoofd hebt om te groeien, bieden wij jou de ondersteuning en de middelen om daar te komen. Wij als Glasnost hebben grote dromen, en we verwachten van jou hetzelfde.

Met jouw visie en advies bedenk je verhalen die heel België bereiken en nog wel verder dan dat... Je helpt bedrijven en organisaties open te communiceren, naar jou, maar ook naar de buitenwereld. Naar de klant toe ben jij een strateeg en kan jij complexe PR plannen en creatieve strategieën ontwikkelen op basis van de briefing van de klant. Verder zijn een aantal van je taken:

 • Je bent in de lead op diverse klanten over zowel de planning & budget, kwaliteit en creatie;
 • Jij zorgt ervoor dat de relatie met de klant groeit door revolutionaire PR plannen en creatieve ideeën te ontwikkelen? 
 • Je signaleert kansen en grijpt deze kansen. Je kijkt vooruit, handelt proactief
  en komt uit eigen beweging met een nieuw plan of een nieuwe oplossing;
 • Je ontwikkelt en bewaakt de strategie en het concept tijdens de planfase en je bewaakt de kwaliteit tijdens de executie van het project;
 • Naast extern adviseur vervul je ook intern een mooie taak: is dat het uitbreiden
  van ons native advertising portfolio? Ons wereldwijde PR netwerk? Dat vinden
  we zelf samen uit.

 

Wat verwachten wij van jou 

 • > 8 jaar werkervaring hebt bij een PR bureau of klantzijde.
 • Je zowel Nederlands als Frans vloeiend spreekt en schrijft.
 • Je een groot Belgisch netwerk hebt in tech journalisten/media.
 • Je een lefhebber bent die altijd voor kwaliteit gaat en naar het beste resultaat streeft.
 • Je een geboren netwerker bent en gemakkelijk contact legt op verschillende niveaus.
 • Je op een diplomatieke manier de confrontatie aan durft te gaan met de klant, collega of leverancier om het beste advies te geven.
 • Je zichtbaar plezier hebt in je werk en het leven. Je vrienden noemen je gepassioneerd.
 • Passie en energie hebt op zowel tech-klanten zoals Google als lifestyle-klanten zoals Unilever.

 

Wat kun je van ons verwachten

 • Centen, pecunia's, euro's: dat is bij ons in orde. When we win, you win!
 • Pensioen: onze bijdrage is 2/3 voor het opbouwen van je zakcentje voor later;
 • Aanvullend partnerschapsverlof: 5 weken aanvullend partnerschapsverlof tegen 100 procent salaris;
 • Vakantiedagen: wij bieden je 29 vakantiedagen, waarvan er 2 door Glasnost worden ingezet vaak tussen kerst- en oud en nieuw;
 • Groeikansen: we are serious about people. Er zijn dus ook groeikansen en daar investeren we in. In jou dus. Wat dit voor jou is, dit gaan we graag samen met jou uitvinden. Maar weet dat we dit grondig aanpakken.
 • Remote werken: wil je wat langer genieten van je vakantiebestemming? Geen probleem, bij ons kun je een 4 weken per jaar remote werken;
 • Flexibel werken: een splinternieuw instawaardig kantoor in de houthavens met eigen café, barista en flex werkplekken, waarbij je ongeveer 60 procent op kantoor zal werken en 40 procent thuis;
 • Stuff: Een laptop (MacBook) en als je wilt een zakelijke telefoon;
 • Fun: een ongekend goede sfeer binnen een jong, ambitieus en enthousiast team met een open cultuur en informele sfeer met regelmatig borrels, legendarische stapavonden, het kerstdiner en de jaarlijkse teamtrip.

 

Yes, you made it to the end! We hopen je snel bij ons op kantoor te zien! Heb je toch nog vragen over de functie? Stel ze aan een van jouw toekomstige collega’s Kirsten Peterse of Boris Wielers. Heb je vragen over de vacature zelf? Stuur dan een mailtje naar emilie@glasnost.amsterdam of solliciteer hier.

www.glasnost.amsterdam
www.thisisace.nl

 

Subscribe to our newsletter