Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een All-round Marketeer

[Vacatures] Mediahuis zoekt een All-round Marketeer

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

All-round Marketeer

Bij Mediahuis zijn we op zoek naar een tijdelijke All-Round Marketeer bij hetNieuwsblad. En we geloven dat jij de juiste persoon bent.


Want wie we nodig hebben,

is iemand die ons ondersteunt bij de dagelijkse marketingactiviteiten van het Nieuwsblad. Werk en projecten bij de vleet op het vlak van sponsoring, lezersacties, digitale communicatie en online marketing. Begin je al volop te dromen als je dit hoort? Lees dan aandachtig verder, want het wordt alleen maar beter!

Wat de job inhoudt, sommen we lichten we graag even toe. 
Je stelt sponsorcontracten op, maakt briefings voor campagnes en werkt mediaplannen uit. Je volgt onze online wedstrijden op en helpt mee aan de voorbereiding van events zoals Het Gala van de Flandrien. Je volgt eveneens verschillende digitale projecten op. Je boekt communicatiemateriaal in via platformen zoals Meta business manager en Google ad manager.

Wat wordt nu jouw tweede thuis?

Het Nieuwsblad, dat wordt jouw titel! De krant aan jou voorstellen hoeft allicht niet. Weet dat ze in Vlaanderen de brede publiekskrant bij uitstek is: een waardevolle bron van informatie, een gids voor het leven in de wereld van vandaag, een betrokken krant die standpunten durft in te nemen. Het Nieuwsblad toont wat er leeft en beweegt. Zo brengt ze de wereld bij onze lezers binnen.

Wat op je CV staat,

is belangrijk, maar lang niet het enige waar we naar kijken. Je hebt al een eerste ervaring achter de rug in een gelijkaardige functie. Maar je bent vooral een go-getter en top probleemoplosser! Je staat bekend omdat je een echte hands-on teamspeler bent die onder tijdsdruk kan werken. Ook switch je flexibel van de ene taak naar de andere. Je voelt je thuis in de wereld van social media en hebt voeling met het Nieuwsblad. Ook heb je al een basiskennis of ervaring in Meta Business Manager en Google Ad Manager. Je beschikt idealiter over een rijbewijs.

Wat krijg jij van ons terug?

Zoals wij geloven in de eigenheid van al onze merken, zo geloven wij ook in de eigenheid en de persoonlijkheid van al onze mensen. Bij Mediahuis gaat het daarom niet enkel over je job, maar ook over je groei- en loopbaanmogelijkheden. Naast de basics (een goed salaris, extralegale voordelen, enz.) zetten wij vooral in op een fijne werkomgeving, een flexibele organisatie (thuiswerken, glijtijden) en permanente opleidingsmogelijkheden. Mediahuis is méér dan een werkgever, net zoals jij méér bent dan de tekst op je cv. Meer uitleg over onze troeven kan je hier vinden. Onze bedrijfscultuur en sfeer kan je opsnuiven op onze verschillende social media kanalen Instagram, Facebook en LinkedIn.

Nu is het aan jou!

Waag je je kans of blijft het bij dromen? Lijkt de functie van All-Round Marketeer jou op het lijf geschreven, aarzel niet en solliciteer via onderstaande knop. Kennismaken kan geen kwaad.

Beantwoord je niet volledig aan dit profiel, maar ben je echt gemotiveerd om een volgende stap in je carrière te zetten? Kom toch eens met ons praten!

Klik hier om te solliciteren

www.mediahuis.be

Subscribe to our newsletter